Moldcell

Roaming

Ce zici de cele mai bune tarife în Roaming oriunde și oricând? Fără a fi necesar chiar să-l activezi din telefon? Ai grijă de bilet și bagaje, iar noi – de tot ce presupune comunicarea peste hotare. Din 1 decembrie, serviciul Roaming de la Moldcell devine și mai avantajos în cele mai vizitate destinații din Europa și nu doar. Iată ce trebuie să știi:

- Roamingul va fi activat automat pentru toți abonații Moldcell, persoane fizice și juridice, la toate planurile tarifare (Cartelă, Abonament și Business). Deci, nu va mai fi necesar să activezi serviciul manual din setările telefonului. Poți oricând dezactiva Roamingul din setările telefonului tău, aplicația My Moldcell sau din meniul *222*4#ok.

- Abonații Cartelă Moldcell vor putea utiliza Internetul în Roaming în toate rețelele partenere de Roaming (3G/4G), inclusiv opțiunile cu reduceri.
- Unele aplicații mobile din telefonul tău vor putea consuma trafic Internet chiar și în Roaming. Acest lucru se întâmplă datorită actualizării aplicațiilor în mod automat. Pentru a evita cheltuielile nedorite, poți dezactiva Internetul manual din setările telefonului, din aplicația My Moldcell sau poți solicita dezactivarea prin apel la 444 (Serviciul Clientelă Moldcell).
- Serviciul Roaming nu funcționează pe teritoriul Moldovei. Conectările sunt posibile în zonele din apropierea hotarului cu alte țări. Te rugăm să ai grijă și, pentru evitarea cheltuielilor în plus, deconectează serviciul din setările telefonului tău, prin selectarea manuală a operatorului Moldcell (cod 25902).  

Vezi
aici tarifele actualizate în Roaming, care vor intra în vigoare din 1 decembrie 2019.

Pleci peste hotare? Activează serviciul Roaming rapid şi simplu!

Înainte de activarea serviciului, îţi recomandăm să te informezi cu privire la condițiile de prestare ale acestuia.

Asigură-te cu cel puțin o zi înainte de plecarea din țară că vei comunica fără griji peste hotare.

Dacă nu ai serviciul Roaming activat automat, iată care sunt opțiunile de activare:

  1. - Din aplicația My Moldcell (disponibilă pentru iOS și Android). Dacă ești utilizator al unui smartphone, instalează aplicația pe telefonul tău și activează serviciul Roaming selectându-l din meniul Serviciile mele;
    - Poți forma codul de activare *222*4#ok de pe telefonul tău mobil, dupâ care selectează opțiunea Activare: dacă la formarea codului apare doar opțiunea Dezactivare, pornește în călătorie fără griji, pentru că ai deja serviciul Roaming activat;
    - Sau vino în orice oficiu Moldcell și completează formularul de activare.

Suma minimă pentru utilizare a serviciului Roaming este 0 lei.

Pentru comoditatea ta îți oferim posibilitatea de a beneficia de tarife unice în țara pe care o vizitezi, indiferent de operatorul selectat. Pentru aceasta îți recomandăm să setezi telefonul să funcționeze în modul Automat de selectare al operatorului (Meniu > Setări > Rețea>Selectare Operator > Selectare Automată). Astfel, la sosirea în țara de destinație, telefonul mobil se va conecta automat la rețeaua mobilă cu cel mai puternic semnal, iar tu vei beneficia de cele mai atractive tarife.

Pentru a comunica în Roaming fără griji, activează unul sau mai multe pachete cu servicii incluse şi economiseşte până la 90%.