Super Quiz te premiază! Participă la turneele săptămânale și câștigă câte 5 GB

Momentul tău de glorie a venit! Participă cu îndrăzneală la turneele săptămânale în aplicația Super Quiz și primești 5 GB trafic internet gratuit pe 30 zile pentru rezultatele obținute. Turneele rulează până pe 31 mai.

Despre aplicație: Super Quiz este o aplicație ce îți pune la încercare cunoștințele și îți aduce premii. Aplicația este gratuită la descărcare, pentru alte condiții de tarifare accesează FAQ. Serviciul este disponibil pentru toți abonații Moldcell, persoane fizice, cu excepția utilizatorilor Internet ca lumea.

Joacă și câștigă premii valoroase, acum și în turneele săptămânale

Internet, bani în contul mobil sau, poate, un smartphone nou-nouț? Le poți avea pe toate, depinde câte puncte acumulezi. Fii tu cel mai bun și câștigă premii valoaroase sau participă în turneele săptămânale ca să iei câte 5 GB bonus per turneu.

2 GB pe 1 zi
zilnic
Bani în cont
săptămânal
Gadget
lunar
 
   
  Detalii despre puncte și premii
  •  Premii și periodicitatea acordării acestora
1) 2 GB valabil 1 zi: câte un câștigător zilnic
2) Bani în cont: locul I – 100 lei
3) Gadget: câte un câștigător lunar

•  Cum acumulezi puncte
Primul răspuns corect = 10 puncte
Al 2-lea răspuns consecutiv corect = 12 puncte
Al 3-lea răspuns consecutiv corect = 14 puncte
Al 4-lea răspuns consecutiv corect = 16 puncte
Al 5-lea răspuns consecutiv corect = 18 puncte

•  Răspuns greșit
Pentru fiecare răspuns greșit abonatul nu va pierde puncte, în schimb va pierde bonusul pentru consecutivitatea răspunsurilor corecte. Respectiv, după un răspuns greșit, următorul răspuns corect va primi doar 10 puncte.

•  Dacă 2 persoane au acumulat scor maximal?
În cazul în care 2 jucători acumulează același scor maximal, câștigător va fi selectat abonatul care a acumulat primul acest punctaj.
 
   
  Detalii despre Turneele săptămânale Super Quiz
  1. Turneele săptămânale în cadrul aplicației Super Quiz rulează în perioada 31 ianuarie – 31 mai 2023. Opțiunea ”Turneu” este disponibilă în meniul aplicației.
2. La turnee poate participa orice utilizator, nou sau activ, înregistrat în aplicația Super Quiz.
3. Săptămânal, de luni până duminică, sunt disponibile 2 tematici diferite, a câte 10 întrebari fiecare. Pentru răspuns corect se oferă 10 puncte, răspuns greșit – 0 puncte.
4. Costul înregistrării în turneu este de 5 MDL. Costul pentru înscriere în avans la fel constituie 5 MDL. Plata va fi extrasă din contul mobil al utilizatorului la momentul înregistrării.
5. Câte un câștigător per Turneu va fi determinat săptămânal. Câștigător va fi desemnat participantul care a obșinut puctaj maxim. Lista participanților cu punctaj în descreștere va fi prezentată pe pagina Turneelor în aplicație. Suplimentar, câștigătorii vor fi anunțați prin SMS.
6. Bonus 5 GB se va acorda pentru fiecare câștigător al Turneului săptămânal. Trafic 5 GB este valabil 30 zile și se va avea prioritate în utilizare în raport cu alte obțiuni internet active.
7. Regulamentul complet de participare – aici.
 
 
   
  Cum obțin premiul câștigat?
  1. Premiul zilnic se oferă automat în decurs de 1 zi după ce primești SMS notificare despre câștig.
2. Premiul săptămânal se oferă automat în decurs de 1 zi după ce primești SMS notificare despre câștig.*
3. Pentru a obține premiul lunar, te rugăm să te apropii la sediul Moldcell (Chișinău, strada Belgrad 3) în decursul perioadei menționate în mesaj. Nu uita să ai cu tine buletinul de identitate și să păstrezi mesajul care confirmă câștigul.*
*Dacă ești deținător de număr Cartelă neînregistrat, te rugăm să te apropii la unul dintre magazinele Moldcell cu buletinul pentru a trece procesul de validare.
 
 

Câștigă un gadget lunar

Premiul lunar- Hoco Y1

Comandă

Economisește cu abonament zilnic sau lunar

Comandă câte o întrebare sau câte un set din 20 de întrebări.
Poți comanda direct din aplicație sau să economisești, activând abonament zilnic prin SMS cu cifra 1 la 5555, sau cifra 2 pentru abonament lunar.

Abonament zilnic Abonament lunar 1 întrebare suplimentar 20 întrebări suplimentar
1 set din 20 întrebări câte 1 set din 20 întrebări pe zi de la 1 până la 20 întrebări set din 20 întrebări
1 leu pe zi 22 lei pe lună 10 baniper întrebare 1,50 leipe zi
   
  Detalii despre tarife
  •  Abonament zilnic
Primești câte un set din 20 de întrebări pe zi, cu notificări gratuite privind participarea. Abonamentul se prelungește zilnic, în mod automat. Dacă ai resurse insuficiente în cont, ai o pauză de 5 zile pentru reîncărcare. Activare: SMS la cu cifra 1 la 5555. Dezactivare: SMS cu cifra 3 la 5555. Cost SMS – 50 bani.

•  Abonament lunar
Primești câte un set din 20 de întrebări pe zi, cu notificări gratuite privind participarea. Abonamentul se autoprelungește lunar, în data de 1. Dacă ai resurse insuficiente în cont, ai o pauză de 10 zile pentru reîncărcare. Activare: SMS la cu cifra 2 la 5555. Dezactivare: SMS cu cifra 3 la 5555. Cost SMS – 50 bani.

•  1 întrebare suplimentar
Primești câte o întrebare, fără prelungiri automate. Poți răspunde la oricâte întrebări vrei tu, până la 20. Activare: direct din aplicație.

•  1 set din 20 întrebări suplimentar
Primești un set din 20 de întrebări, fără prelungire automată. Activare: direct din aplicație.
 

Descarcă și înregistrează-te
cu număr Moldcell

1. Descarcă aplicația Super Quiz de pe AppStore sau GooglePlay.

2. Introdu numărul tău Moldcell (în formatul 373 7xx xxx xx) și așteaptă un cod SMS de confirmare.

3. Introdu codul în câmpul indicat și... voila, te-ai înregistrat.

FAQ

   
  Cum se tarifează traficul Internet?
  Traficul de date mobile consumat în timpul utilizării aplicației va fi taxat din contul pachetului utilizat de abonat, dacă este un pachet de internet mobil, sau, în caz contrar, conform tarifului în vigoare.
 
   
  Regulament și termeni de utilizare
  1. Utilizatorul își asumă responsabilitatea că are 18 ani sau orice altă vârstă stabilită ca vârstă minimă permisă în Republica Moldova pentru efectuarea plăților pentru Serviciile Operatorului. Utilizatorul care nu a atins vârsta necesară se obligă să nu utilizeze Serviciul și/sau să nu-l achite, fără consimțământul părinților, părinților adoptivi, tutorilor sau oricăror altor reprezentanți legali, în conformitate cu legislația în vigoare a Republicii Moldova. În caz contrar, răspunderea pentru încălcarea acestei prevederi a Acordului, comisă de către Utilizatorul care nu a atins vârsta necesară, o vor purta părinții, părinții adoptivi, tutorii sau orice alți reprezentanți legali, în conformitate cu legislația în vigoare a Republicii Moldova. Furnizorii serviciului nu vor purta răspundere pentru legalitatea utilizării Serviciului de către Utilizator.
2. Activarea serviciului Quiz reprezintă o acțiune benevolă, Utilizatorul asumându-și responsabilitatea pentru acțiunile și consecințele rezultate din utilizarea serviciului.
3. Compania Moldcell își rezervă dreptul de a suspenda în orice moment numărul de telefon mobil legat de contul Quiz, dacă în opinia noastră rezonabilă, utilizatorul serviciului Quiz nu a respectat prezentele Condiții de utilizare sau ale acordului de abonament, încheiat cu compania Moldcell, dacă este cazul.
4. Compania Moldcell poate modifica tarifele în orice moment, fără notificarea prealabilă a utilizatorului final, publicând modificările respective pe www.moldcell.md. Tarifele noi intră în vigoare imediat după publicarea acestora. Utilizatorul final este responsabil să se informeze despre cele mai recente tarife, înainte de a utiliza serviciul. Dacă utilizatorul final nu acceptă tarifele noi, el are dreptul să nu utilizeze serviciul.
5. Toate întrebările şi reclamațiile vor fi adresate către moldcell@moldcell.md
6. Descarcă Regulament Super Quiz Moldcell

Informații despre datele cu caracter personal

1. Serviciului Quiz este prestat de către compania Moldcell, în colaborare cu partenerul său, INTELLIC LLC. Datele de identificare și contact ale companiei-partener al serviciului sunt: INTELLIC LLC, Georgia, Tbilisi, Saburtalo, str. Adam Mickevichi N27B.
2. Referitor la datele cu caracter personal, ambele companii recunosc că sunt considerate a fi Operatori de Date cu privire la propriile lor activităţi de prelucrare, pentru care sunt separat responsabile.
3. Pentru a reflecta în mod adecvat rolurile și raporturile respective ale Operatorilor Asociați față de subiecţii de date, Moldcell va prelucra, în cadrul acestui serviciu, următoarele date cu caracter personal ale abonaților săi: numărul de telefon de pe care a fost activat/dezactivat serviciul, datele de facturare si plată, premiul oferit. Compania INTELLIC LLC va prelucra următoarele date cu caracter personal ale utilizatorilor serviciului: numărul de telefon de pe care a fost activat/dezactivat serviciul, datele de facturare si plată, premiul oferit, pseudonimul (în caz dacă utilizatorul îl va activa), limba de comunicare în cadrul aplicației mobile, punctajul/scorul, notificarea prin SMS, răspunsurile la întrebările din cadrul serviciului, legătura între număr de telefon și întrebare (pentru a evita repetarea aceleiasi întrebări pentru acelasi utilizator), profilul utilizatorului (inlusiv datele de identificare: user/parolă).
4. Totodată, compania INTELLIC LLC prelucrează date cu caracter personal, primite de la Modcell doar în conformitate cu instrucţiunile indicate în acordul de prelucrare a datelor cu caracter personal, astfel încât nu vor fi prelucrate date cu caracter personal într-o măsură mai mare decât cea necesară pentru a opera şi a furniza serviciul Quiz.
5. Prin activarea serviciului, conform procedurii și condițiilor descrise mai sus, Utilizatorul împuternicește Moldcell și își exprimă acordul cu transferul de către Moldcell spre compania-partener al serviciului INTELLIC LLC a datelor cu caracter personal ale Utilizatorului: numărul de telefon de pe care a fost activat/dezactivat serviciul, datele de facturare și plată, premiul oferit. În funcție de posibilitățile tehnice, Moldcell ar putea pseudonimiza (depersonaliza) datele transmise către INTELLIC LLC.
6. În temeiul acordului prelucrării datelor cu caracter personal încheiat între Moldcell și INTELLIC LLC, se aplică răspunderea comună pentru prelucrarea datelor personale ale Utilizatorului. În acest caz, politica de confidenţialitate ale companiei-partener INTELLIC LLC se aplică adițional la politica de confidențialitate a companiei Moldcell.
7. Pentru a utiliza serviciul, Utilizatorul trebuie să accepte politica de confidenţialitate a companiei-partener INTELLIC LLC şi faptul că Moldcell va avea acces la informațiile specificate mai sus.
8. Utilizatorii serviciului își pot exercita drepturile asigurate de legea nr.133 din 08.07.2011 privind protecţia datelor cu caracter personal, cu privire la și în raport cu fiecare dintre companiile prestatoare a serviciului.