Participă și câștigă premii la Moldcell Bălți

Cu prilejul redeschiderii magazinului Moldcell din or. Bălți, str. Vasile Alecsandri, 2, venim cu o tombolă dedicată! Vino în magazinul renovat, cumpără orice produs de cel puțin 300 lei și înscrie-te în cursa pentru premii de valoare! Mai multe cumpărături – mai multe șanse de câștig!

Participarea la tombolă este disponibilă pentru abonații Moldcell. Dacă participantul câștigător nu este abonat Moldcell, premiul poate fi primit doar după portare sau procurarea unui plan tarifar Moldcell.

Tichet de participare la fiecare cumpărătură

În perioada 11 ianuarie – 18 februarie (11:00), la fiecare cumpărătură în sumă de le 300 lei pe un singur bon, vei primi câte un tichet de participare care te înscrie în tombolă. Poți alege orice dispozitiv sau serviciu, cu excepția reîncărcărilor de cont, achitarea serviciilor în avans sau procurarea cartelelor de reîncărcare. Păstrează toate tichetele acumulate, pentru a-l prezenta pe cel norocos în caz de câștig.

 

 

Marea Extragere

Marea Extragere va avea loc pe 18 februarie, de la 12:00, în fața magazinului Moldcell Bălți, str. V. Alecsandri 2. Pentru a intra în posesia premiului, prezența la eveniment este obligatorie. Premiile vor putea fi ridicate cu buletinul de identitate și tichetul de participare câștigător. Te așteptăm!