Tarif Regional avantajos pentru tine!

Alege tarif Regional de la Cartelă Moldcell, pentru că aici, cu doar 20 lei, ai cele mai bune preţuri la apeluri cu toată Moldova, tarif special pentru apeluri peste hotare.

În plus, chiar din momentul activării cartelei SIM și la reîncărcare lunară cu minim 30 lei primești bonus pe termen de un an în valoare de:

- 10 000 minute în rețea, și

- 10 000 MB trafic Internet, disponibil în 4G


Dacă eşti din Briceni, Dondușeni, Drochia, Fălești, Florești, Glodeni, Ocnița, Râșcani, Sîngerei, Soroca, Edineț, Soldănești și Telenești cu Tarif Regional de la Cartelă Moldcell vorbeşti la doar 0,49 lei/minut cu toată Moldova și cu 1,99 lei/minut peste hotare. Tarifarea apelurilor se efectuează per minut.

Bonusul la reîncărcare, precum și tariful de 0,49 lei/minut pentru apel național, sunt disponibile la apeluri efectuate din regiunile sus menționate. Apelurile naționale din alte regiuni vor fi tarifate la preț de 1,99 lei/minut și achitate din contul de bază. Toate celelalte servicii le vei utiliza conform condițiilor planului tarifar Cartelă Unică.

Tarif apeluri internaționale constituie 1,99 lei/minut. În limita ofertei poți consuma maxim 100 minute internaționale. Lista țărilor disponibile pentru apeluri internaționale: Ucraina, Rusia, Italia, România, Portugalia, Kazahstan, Germania, Franța, Cipru, Grecia, Republica Cehă, Polonia, Lituania, Austria, Belgia.

La epuizarea celor 100 minute internaționale, pentru apelurile spre țările disponibile în ofertă, precum și pentru apelurile spre celelalte destinații vei fi tarifat conform condițiilor planului tarifar standard Cartelă Moldcell.

Ofertă valabilă pentru toți abonații noi tarif Regional, persoane fizice, la conectare din 20 iulie 2016.



Note:

Oferta ”10 000 minute în rețea + 10 000 MB” este valabilă timp de 12 luni din momentul activării cartelei SIM. Oferta nu este disponibilă în Roaming.

Cantitatea totală de 10 000 minute în rețea și 10 000 MB trafic Internet oferită în cadrul ofertei va fi divizată în 12 tranșe egale, care vor fi alocate lunar timp de 1 an, în volum egal de 833 min în rețea + 833 MB, la reîncărcarea contului cu minim 30 lei  în fiecare lună care anticipă alocarea bonusului pentru luna viitoare.

În cazul migrării la alt plan tarifar Cartelă sau Abonament Moldcell, condițiile ofertei nu vor fi disponibile.