Abonament Business Eco

E timpul pentru ceva mai bun. Timpul să navigaţi în voie pe Internet la cea mai înaltă viteză şi să comunicaţi fără limite cu numerele din orice reţea din Moldova. Dacă Vă doriţi cea mai mare flexibilitate în alegere, dar sunteţi şi omul de afaceri care rezolvă multe la distanţă şi are nevoie să fie permanent online, V-am pregătit cele mai atractive abonamente Moldcell Business, potrivite pentru orice antreprenor, de la mic la mare.

Eco este cel mai generos abonament creat vreodată, având inclus până la 50 GB trafic Internet 3G şi 4G, până la 150 minute internaţionale şi minute naţionale nelimitate.

Note:

  • La epuizarea traficului inclus în abonament, tariful pentru traficul extra utilizat este de 15 lei/150 MB pentru Eco 150 și 25 lei/500 MB pentru celelalte abonamente Eco din tabel.
  • Minutele internaționale din Eco 220 și 300 sunt convertibile 1:1 pentru apeluri în Zona 1 (România), Zona 2 (Canada, SUA), Zona 3 (Europa, Israel, Rusia, Turcia) și 1:3 pentru apeluri în Zona 4 (Ucraina) și Zona 5 (țătire CSI, Estonia, Letonia, Lituania).
  • Minutele internaționale din Eco 500 și 700 sunt convertibile 1:1 pentru apeluri în Zona 1 (România), Zona 2 (Canada, SUA), Zona 3 (europa, Israel, Rusia, Turcia), Zona 4 (Ucraina) și Zona 5 (țările CSI, Estonia, Letonia, Lituania).