Portabilitatea numerelor

Pentru că punem mare preț pe timpul și resursele Dvs., Vă stăm întotdeauna la dispoziție, cu cele mai noi oferte și soluții, adaptate necesităților Dvs.

De ce Moldcell?

  • Primiţi smartphoneuri cu 1 leu, atât pentru Dvs., cât şi pentru toată echipa
  • Vorbiţi nelimitat în cadrul Grupului închis de utilizatori
  • Alegeţi din mai multe Abonamente create pentru diferite necesităţi (mai multe minute, Internet sau alte servicii adiţionale)
  • Beneficiaţi de Internet 4G de calitate înaltă, până la 150 Mb/s
  • Aveţi o persoană dedicată care Vă stă la dispoziţie 24/24
  • Creăm servicii împreună şi pentru Dvs.

Cum faceţi trecerea/portarea?

Pentru a porta compania în reţeaua noastră sunaţi acum la 022 20 60 60. În cel mai scurt timp, vom organiza o întâlnire în care Vă propunem o ofertă în baza aşteptărilor Dvs. Imediat cum se convine o oferta, Veţi primi cartele SIM provizorii (inactive). Numerele vor putea fi folosite în maxim 5 (dacă aveţi nevoie de un termen mai lung, puteţi alege ca portarea să fie făcută în 30 zile).

Portarea este gratuită şi anunţarea operatorului vechi rămâne în grija noastră.

Avantaje adiţionale

Indiferent dacă sunteți proprietarul unei mici afaceri de familie, operați în businessul mijlociu sau conduceți o companie mare, avem oferte segmentate pentru fiecare categorie, de la abonamente accesibile, cu convorbiri GRATUITE şi NELIMITATE între angajați (Grup închis de utilizatori), până la soluții cu Internet, SMS, minute Roaming și minute internaționale, unde aveți libertatea să ajustați serviciile pe care le veți utiliza, cât și prețul Abonamentului. Pentru că fiecare grup de Abonamente, are un avantaj specific:

Mai mult decât simplă comunicare, Vă oferim instrumente adiţionale precum Monitorizare transport, Centru de apel 24/7, Servicii de promovare, Semnătura mobilă, Smart WiFi etc.