Promovare şi suport

Trăim în secolul XXI. Secol, în care Internetul e cea mai solicitată tehnologie modernă. Iar dacă tu încă nu ai acces la Internet – noi te vom ajuta, oferindu-ţi Internet comod, rapid şi fără fir acolo, unde ai nevoie de el.

Să fii partenerul nostru e profitabil

Dacă oferi WiFi, clienţii tăi te vor vizita mai des şi vor sta mai mult la tine în musafirie. Ceea ce înseamnă că vor consuma mai mult, iar tu vei avea doar de câştigat. Cu cât mai mult clientul rămâne online, cu atât mai mult el va sta la tine în vizită – DEMONSTRAT.

Localul tău va deveni într-o clipă cel mai popular. Te-ai prins? Poţi face venituri suplimentare prin furnizarea de WiFi clienţilor tăi!

Să fii partenerul nostru e simplu

Instalarea echipamentului se face rapid, simplu şi nu necesită timp sau efort din partea ta. Noi vom face totul pentru confortul tău!

Să fii partenerul nostru e convenabil

Noi ne asumăm toate cheltuielile de instalare şi îţi oferim echipamentul necesar pentru configurarea unui punct de acces Moldcell WiFi.

Îţi vom oferi şi suportul tehnic necesar pentru a asigura funcţionalitatea perfectă a Internetului WiFi.

Noi monitorizăm constant starea echipamentului instalat, iar în cazul cărorva probleme - le vom soluționa pe cât posibil de rapid.

Colaborarea nostră îţi permite:

 • să măreşti numărul de servicii oferite în localul tău, indiferent dacă ai o cafenea, bancă, MALL sau salon auto
 • să îmbunătățești imaginea localului tău prin furnizarea unui serviciu bazat pe tehnologie inovativă
 • să fidelizezi clienţii
 • să atragi clienţi noi, dintre cei care sunt foarte activi pe web, adică, tinerii şi oamenii de afaceri
 • să câştigi venituri mai mari, graţie consumului mai mare al clienţilor din timpul mai îndelungat pe care îl vor petrece în localul tău. Îţi poţi promova afacerea gratuit, tot pe Internet, pe www.moldcell/mclub

Astfel clienţii tăi vor fi mereu la curent cu toate schimbările pe care le vei face, cu toate ofertele şi reducerile pe care le oferi.

Garanţii bătute-n cuie:

 • Servicii de calitate
 • Echipament WiFi şi servicii de setare - GRATUIT
 • Licenţe şi autorizaţii necesare
 • Întreţinerea echipamentului, inclusiv suport tehnic 24/24
 • Monitorizare non-stop a funcţionalităţii echipamentului
 • Suport tehnic pentru clienţii tăi
 • Promovoarea serviciului WiFi

De ce are nevoie clientul tău pentru a utiliza Internetul WiFi:

Un laptop, o tabletă (PDA) sau un smartphone. Astăzi, majoritatea dispozitivelor sunt echipate cu adaptoare WiFi.

Totuşi dacă ai nevoie de un adaptor extern, acesta poate fi instalat sub forma unui PCMCIA (PC Card) sau Compact Flash. De asemenea, dispozitivul poate fi conectat la computer prin USB sau Ethernet.

Contacte

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informaţie suplimentară cu privire la oferta noastră, scrie-ne un email la adresa wifi@moldcell.md

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informaţie suplimentară cu privire la oferta noastră, scrie-ne un email la adresa wifi@moldcell.md sau intra pe moldcell.md/wifi.