M∙Security

Are grijă de securitatea
smartphone-ului Dvs.

✔ Prevenire atacuri
✔ Protejarea telefonului de furt de date
✔ Conectare sigură la WiFi

Cu M-Security, Veți fi informat când sunteți pe cale să descărcați un fișier malware. Nimeni nu va reuși să perturbeze siguranța Dvs. pe telefonul mobil. Informațiile Dvs. personale sunt ale Dvs. și așa trebuie să rămână.
 

Conform raportului Check Point, 97% din companii (statistică mondială)
nu sunt în niciun fel protejate de atacuri mobile.

 

Protejați sistemul de operare

M-Security funcționează la 3 niveluri: sistem de operare, aplicații și rețele. Și chiar dacă sunteți atent la rețele sau aplicații, nu puteți niciodată ști ce procese dubioase pot derula în sistemul de operare. M-Security scanează, în permanență, toate procesele din smartphone, pentru o protecție de 100%

Asigurați-Vă confidențialitatea
și amintirile

Blocați încercările de control de la distanță a camerei foto, a microfonului etc. Păstrați în siguranță cele mai prețioase momente ale vieții, fotografiile, clipurile video și mesajele.

Conectați-Vă în siguranță
la Wi-Fi public

Asigurați-Vă dispozitivul de hotspoturile WiFi periculoase. Fie că sunteți într-un mall, aeroport, parc etc. să știți că Vă puteți folosi de Internet și naviga pe rețele sociale și fi sigur că conturile Dvs. nu sunt compromise.

Descărcați aplicații

Obțineți alerte dacă o aplicație periculoasă, inclusiv ransomware, a fost descărcată, dacă viruși Vă atacă telefonul sau orice creații recente ale hackerilor Vă expun riscului.

Avantaje

Testare gratuită
30 de zile!

Descărcați aplicația acum și beneficiați de soluție gratuit, timp de 30 de zile. La expirarea acestei perioade, serviciul se va prelungi fiecare 30 de zile și se va tarifa cu câte 15 lei.

Activare

Modalități de activare

Intrați în MyMoldcell, meniul Serviciile mele
și activați sau
Expediați un SMS cu cifra 1 la numărul 303

Disponibilă pe iOS și Android