Abonament Business Eco

E timpul pentru ceva mai bun. Timpul să navigaţi în voie pe Internet la cea mai înaltă viteză şi să comunicaţi fără limite cu numerele din orice reţea din Moldova.

Eco este cel mai generos abonament creat vreodată, minute naționale nelimitate, minute internaționale și Internet. Mai mult, Internetul oferit poate fi distribuit pe 2 dispozitive de la Eco 300.

Note:

  • Traficul dublu e valabil pentru conectările noi.
  • La epuizarea traficului inclus în abonament, tariful pentru traficul extra utilizat este de 15 lei/150 MB pentru Eco 150 și 25 lei/500 MB pentru celelalte abonamente Eco din tabel.
  • Minutele internaționale din Eco 220 și 300 sunt convertibile 1:1 pentru apeluri în Zona 1 (România), Zona 2 (Canada, SUA), Zona 3 (Europa, Israel, Rusia, Turcia) și 1:3 pentru apeluri în Zona 4 (Ucraina) și Zona 5 (țătire CSI, Estonia, Letonia, Lituania).
  • Minutele internaționale din Eco 500 și 700 sunt convertibile 1:1 pentru apeluri în Zona 1 (România), Zona 2 (Canada, SUA), Zona 3 (europa, Israel, Rusia, Turcia), Zona 4 (Ucraina) și Zona 5 (țările CSI, Estonia, Letonia, Lituania).