Moldcell prezintă

Moldcell eSports League
– prima ligă eSports din Moldova

Gameri din Moldova – mobilizare! Campionatul Moldcell la Dota 2 ne-a demonstrat că suntem mulți, talentați și puternici. De aceea, lansăm acum o adevărată platformă ce i-ar uni pe toți: profesioniști, amatori și fani ai jocurilor online – Moldcell eSports League.

Gamerii își vor testa limitele în primele 4 campionate planificate, cu un fond de premii impunător. Îi vom susține pe toți fără excepție și vom promova un comportament responsabil în timpul jocurilor online. Vezi mai jos detalii despre campionate.

Vezi mai jos detalii despre campionate.

Mai multe despre eSports și gaming responsabil

Gaming sau eSports este o activitate, popularitatea căreia acum poate fi cu greu subestimată la nivel global. Moldova nu este o excepție la acest capitol. Esports și online gaming a devenit parte importantă din viața adolescenților și tinerilor din țara noastră. Avem echipe puternice și jucători talentați, însă până în momentul actual nu am avut o platformă adevărată de eSports ce ar atrage comunitatea de gameri profesioniști și amatori, o platformă ce le-ar permite să-și testeze limitele în lumea eSports.

Scopul companiei Moldcell este să promovăm în Moldova fenomenul de gaming și eSports responsabil, să oferim jucătorilor amatori și profesioniști posibilitatea de a se antrena și de a-și testa abilitățile de gaming la nivel național, pentru ca pe viitor Moldova să se poată mândri cu echipe de eSports profesioniste, care ne-ar duce faima la nivel mondial.
 

 

Bracket

Condiții de participare

Ne străduim să facem Moldcell eSports League o competiție plăcută pentru toți, concurenți și spectatori. Scopul nostru este să găzduim un turneu echitabil și distractiv, în care toată lumea să se simtă respectată.

Te rugăm să iei cunoștință cu
Regulamentul Moldcell eSports League

Acest document este unicul set valabil de reguli pentru campionatele din cadrul Moldcell eSports League. Fiecare participant trebuie să citească și să înțeleagă aceste reguli.