M-Security Privacy Policy

CONFIDENȚIALITATE

Acest document a fost actualizat, ultima dată, pe 2 mai 2018.

Zone Labs, L.L.C. („ZoneAlarm") se angajează să vă protejeze confidențialitatea. Această Politică de Confidențialitate explică practicile noastre de confidențialitate pentru Site-ul nostru, www.zonealarm.com, de pe rețeaua Internet - World Wide Web („Site"), precum și pentru toate produsele marca ZoneAlarm, serviciile oferite prin Cloud și Internet, care pot fi accesate prin utilizarea uzuală a produselor noastre („Servicii"). Puteți naviga prin cea mai mare parte a site-ului nostru, fără a ne oferi oricare informații despre Dvs. Dar, uneori, avem nevoie de informații pentru a vă furniza serviciile pe care le solicitați. Următoarea declarație explică practicile noastre de colectare și diseminare a informațiilor. Rugăm să citiți integral Politica de confidențialitate ZoneAlarm.

Informații generale | ZoneAlarm Capsule | Ce informații colectăm/monitorizăm |Cum vă putem contacta,dacă alegeți să primiți comunicări| Funcționalitatea site-ului | Securitatea datelor Dvs. | Serviciile ZoneAlarm | Corectarea/actualizarea datelor cu caracter personal Actualizarea/anularea abonamentului la adresa Dvs. de e-mail

Informații generale

ZoneAlarm poate actualiza periodic această Politică de Confidențialitate. În cazul actualizării, ZoneAlarm va posta Politica de confidențialitate actualizată pe Site. Dacă vom face modificări semnificative, vă vom notifica prin e-mail (expediat la adresa de e-mail, specificată în contul Dvs.) sau printr-un anunț, publicat pe acest Site, înainte de intrarea în vigoare a modificării. ZoneAlarm recomandă să revizuiți periodic această Politică de confidențialitate, pentru a fi la curent cu orice modificare.

ZoneAlarm respectă Politica de Securitate Safe Harbor dintre SUA și UE, în modul în care a fost stabilit de către Departamentul de Comerț al Statelor Unite, privind colectarea, utilizarea și păstrarea informațiilor personale din țările membre ale Uniunii Europene. ZoneAlarm a certificat faptul că respectă Principiile de confidențialitate Safe Harbor privind notificarea, alegerea, transferul ulterior, securitatea, integritatea datelor, accesul și executarea. Pentru a afla mai multe despre programul Safe Harbor și a vizualiza certificarea ZoneAlarm, accesați http://www.export.gov/safeharbor/

Prin utilizarea acestui Site sau a oricăror produse sau servicii furnizate prin intermediul acestui Site, sau prin descărcarea aplicației ZoneAlarm Capsule, sunteți, în mod expres, de acord cu utilizarea și dezvăluirea informațiilor descrise în această Politică de confidențialitate. DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD CU, CEL PUȚIN, UNUL DINTRE TERMENI DE MAI JOS, NU RECOMANDĂM SĂ UTILIZAȚI ACEST SITE, PRODUSELE SAU SERVICIILE OFERITE DE CĂTRE ZONEALARM PRININTERMEDIUL ACESTUI SITE.

Vă atragem atenția, că forumul utilizatorilor ZoneAlarm are, de asemenea, politica sa de confidențialitate, pe care o puteți vizualiza în orice clipă.

ZoneAlarm Capsule

Această politică de confidențialitate se aplică, de asemenea, utilizatorilor aplicației Cloud ZoneAlarm, platformei și / sau serviciilor ZoneAlarm („ZoneAlarm Capsule"). ZoneAlarm poate procesa și stoca datele aplicației și a clienților pentru o perioadă de până la 30 de zile, în Statele Unite, într-una din țările Spațiului Economic European (SEE), într-una dintre țările recunoscute de către SEE caapabilă de a garanta o protecție adecvată a datelor cu caracter personal, sau în orice altă țară, în care ZoneAlarm sau agenții săi dețin facilități. Prin utilizarea ZoneAlarm Capsule, sunteți de acord cu această procesare și stocare a datelor despre aplicație și clienți.

Tot traficul expediat către Punctul de Control (Check Point Gateway) este codat. Mai mult, Check Point Cloud utilizează anumite dispozitive de securitate fizice, manageriale și tehnice, pentru a păstra integritatea și securitatea informațiilor colectate. Cu toate acestea, Check Point Cloud nu poate asigura sau garanta că dispozitivele de securitate vor funcționa neîntrerupt sau eficient, sau că orice informație pe care un utilizator o transmite către Servicii va rămâne sigură, iar Utilizatori, în acest sens, vor transmite aceste informațiipe propriul risc. Check Point Cloud nu poate garanta că astfel de informații nu pot fi accesate, divulgate, modificate sau distruse, prin spargerea dispozitivelor de securitate fizice, tehnice sau manageriale ale Check Point Cloud.

ZoneAlarm Capsule și Check Point Cloud nu vă asigură sau protejează computerul, laptopul, smartphone-ul sau tableta de viruși sau programe de tip malware. Vă recomandăm să procurați soluții anti-virus / anti-malware de la ZoneAlarm sau de la un alt furnizor de încredere, pentru a vă securiza dispozitivul.

ZoneAlarm Capsule nu va transfera adresele Dvs. de e-mail către terțe părți.

Ce informații colectăm/monitorizăm

Rămâne la discreția Dvs., dacă doriți să continuați vreo activitate care implică furnizarea datelorde identificare personală. Dacă nu doriți să furnizați informațiile solicitate, din păcate, nu veți putea finaliza tranzacția. Nu colectăm informații de la persoane care nu au atins vârsta de 13 ani. Dacă încă nu ați atins vârsta de 13 ani, vă solicităm să nu transmiteți niciun fel de date personale, prin intermediul Site-ului. Dacă vom descoperi că o persoană sub vârsta de 13 ani a aplicat pe acest Site, indicând informații cu privire la identificarea personală, vom șterge aceste informații ireversibil și fără notificare prealabilă.

Cu excepția cazurilor descrise mai jos, ZoneAlarm va dezvălui informațiile Dvs. de identificare personală cătrepărțile terțe, doar în cazul în care va avea certitudinea că această acțiune este necesară pentru: (1) a se conforma cerințelor legale; (2) protejarea și apărarea drepturilor sau proprietății ZoneAlarm; (3) a se conforma Termenilor și condițiilor ZoneAlarm; sau (4) în cazul unei fuziuni, achiziționări sau vânzări a tuturor sau a celei mai mari părți din activele ZoneAlarm, legate de afacerea în interesele căreia au fost colectate informațiile. ZoneAlarm colectează informații personale care pot fi împărțite în următoarele categorii:

Informații despre înregistrarea produselor ZoneAlarm: unele produse ZoneAlarm vă solicită anumite informații de identificare personală, ca parte a procesului de instalare / înregistrare (inclusiv, dar fără a se limita la numele Dvs., adresa de e-mail, informații despre cardul de credit, tipul conexiunii și numărul de computere). Unele dintre aceste informații sunt necesare pentru încheierea tranzacției, dar și pentru a putea beneficia de asistență tehnică în legătură cu produsele solicitate. Dacă ne oferiți informații de identificare personală și selectați opțiunea „Vreau să primesc actualizări importante și știri" de pe pagina de confirmare a achiziției sau din secțiunea „Date de înregistrare" din „Bara de configurare" a „Panoului de control" din produsul marca ZoneAlarm, noi vom utiliza aceste informații pentru a vă expedia comunicări, inclusiv e-mailuri / buletineinformative despre versiunile îmbunătățite a produselor ZoneAlarm, actualizări de produse, produse și servicii noi, dar și pentru a vă propune oferte speciale, care v-ar putea interesa, cum ar fi publicitatea plătită de la terțe părți. În cazul în care nu mai doriți să primiți astfel de informații, puteți renunța la recepționarea ulterioară a unor astfel de comunicări, respectând procedurile enumerate în secțiunea „Actualizarea / anularea abonamentului pe adresa Dvs. de e-mail" din prezenta Politică de confidențialitate. Cu excepția produselor partenerilor (prezentate mai jos), ZoneAlarm asigură confidențialitatea informațiilor colectate în timpul instalării / înregistrării produselor ZoneAlarm și nu vinde, comercializează sau schimbă liste de corespondență cu nicio organizație.

Achiziții de produse ale partenerilor: Unele produse, oferite prin intermediul Site-ului, sunt produse ale terțelor părți („Produse ale partenerilor") oferite de către partenerii ZoneAlarm („Parteneri ZoneAlarm"). La achiziționarea produselor partenerilor de pe acest Site, ZoneAlarm vă va solicita să furnizați informații de identificare personală, ca parte a procesului de instalare / înregistrare (inclusiv, dar fără a se limita la numele Dvs., adresa de e-mail și informații privind cardul de credit). Sunteți obligat să furnizați aceste informații pentru a încheia tranzacția. ZoneAlarm furnizează aceste informații, cu excepția informațiilor despre cardul de credit, partenerului ZoneAlarm, pentru a permite partenerului respectiv să vă înregistreze achiziția și să verifice eligibilitatea pentru asistență. ZoneAlarm va solicita partenerului ZoneAlarm să utilizeze informațiile Dvs. strictpentru a verifica posibilitatea de oferire asuportului și, în cazul anumitor produse, să vă furnizeze actualizările necesare. ZoneAlarm nu va împărtăși aceste informații cu nicio altă parte terță.

Pagini de brand comune: ZoneAlarm oferă posibilități de comercializare companiilor partenere selectate,care doresc să ofere produse ZoneAlarm clienților și / sau utilizatorilor săi. Dacă ajungeți pe Site prin accesarea unui link furnizat de către o companie-partener, veți fi informat că informațiile (cu excepția datelor cardului de credit) vor fi partajate cu compania parteneră. Veți avea opțiunea de a renunța la comunicările promoționale din partea ZoneAlarm și compania parteneră, atunci când vă înregistrați produsul.

Informații despre Cardul de credit: Dacă utilizați un card de credit pentru a achiziționa produse prin intermediul acestui Site, numele Dvs., așa cum apare pe cardul de credit, numărul cardului de credit, data de expirare și adresa de facturare vor fi codate, deoarece acestea se transmit prin Internet. ZoneAlarm nu înregistrează și nu păstrează informațiile despre cardul Dvs. de credit pentru tranzacțiile cu card de credit online; mai degrabă, astfel de informații sunt pur și simplu transmise către furnizorul nostrum, responsabil de prelucrarea plăților contractate. ZoneAlarm poate avea acces la astfel de informații prin intermediul companiei de procesare a plăților, dar nu face acest lucru, cu excepția proceselor de rambursare sau de ajustare, sau în momentul actualizării anuale a abonamentului selectat și, în măsura în care este necesar, în cazul neachitării sau contestării de plăți, sau, la discrețiaZoneAlarm, din necesitatea conformării la legislația în vigoare.

Suport tehnic: În cazul în care solicitați asistență tehnică online, vă vom solicita informațiile necesare pentru finalizarea tranzacției, cum ar fi numele Dvs., adresa de e-mail și informațiile despre hardware-ul calculatorului, software-ul și natura problemei cu care vă confruntați. În cursul furnizării asistenței, datele Dvs. pot fi transmise furnizorilor de servicii, care au contract încheiat cu ZoneAlarm, și au fost de acord să respecte prevederile acestei Politici de confidențialitate. Astfel de transmisii ale datelor Dvs. sunt codate și sigure.

Formularul volumului de vânzări: În cazul în care solicitați informații online privind licențierea volumului de vânzări, vă vom solicita informațiile necesare pentru a finaliza tranzacția, cum ar fi denumirea companiei, adresa de e-mail, evaluarea nevoilor și activitatea economică de bază a organizației Dvs.

Aplicația partenerilor: În cazul în care solicitați participarea online la programul partenerilor, vă vom solicita informațiile necesare pentru finalizarea tranzacției, cum ar fi denumirea companiei, adresa de e-mail și profilul companiei.

Analiza alertelor de securitate, „SmartDefense Advisor": Când produsul ZoneAlarm detectează o amenințare la adresa securității computerului, puteți tasta butonul „Vezi detalii" din caseta de dialog a produsului. În acel moment, produsul va expedia informațiile despre cele întâmplate și despre computerul Dvs. către ZoneAlarm, pentru ca acestea să fie ulterior analizate. ZoneAlarm va afișa în browser un ghid mai detaliat privind informațiile de securitate. *

* - La achiziționarea unui produs ZoneAlarm, primiți un an de actualizări și acces la servicii incluse; abonamentele anuale disponibile pentru actualizările ulterioare și accesul la servicii.

Pierderea conexiunii Internet în timpul utilizării produselor ZoneAlarm: Dacă ați instalat anumite produse ZoneAlarm, în cazuri foarte rare, este posibil să pierdeți conexiunea Internet, din cauza unei erori pe computer sau a unei amenințări de hackeri. În așa caz, veți primi instrucțiuni de la ZoneAlarm cu privire la modul de restabilire a conexiunii Internet. Veți avea posibilitatea să expediați un raport privind eroarea apărută către ZoneAlarm, doar în scopuri de diagnosticare. Decizia Dvs. de a expedia un raport privind eroarea apărută către ZoneAlarm este pur voluntară. În cazul în care trimiteți un astfel de raport, ZoneAlarm va copia logările cu eroare de pe computerul Dvs. pentru diagnosticarea acestor erori. Orice informație de identificare personală conținută în aceste logări cu eroare este accidentală, și nu va fi utilizată în alt mod de către ZoneAlarm, sau împărtășită cu terțe părți, și va fi ștearsă definitiv din sistemele noastre la finalizarea analizei erorilor.

Sondaje: ZoneAlarm solicită periodic informații de la utilizatori, prin sondaje. Participarea la acestea este una voluntară și Dvs. aveți dreptul de alegere, de a dezvălui, sau nu, aceste informații. ZoneAlarm utilizează atât propriile sistemele de intervievare web, cât și cele ale părților terțe, în scopul colectării anchetelor. Informațiile solicitate în sondaje pot include informații demografice generale (cum ar fi codul poștal, rata vârstei) pentru utilizarea agregată, și nu identifică utilizatorul. În cadrul sondajelor, nu se utilizează cookie-uri. Informațiile, conținute în sondaj, nu sunt vândute, partajate sau închiriate vreunei terțe părți, și sunt menite pentru uz intern de către ZoneAlarm, exclusiv în scopul îmbunătățirii experienței și satisfacției în utilizarea acestui Site, a serviciilor și a produselor noastre.

Afiliați

Atunci când un utilizator sau o companie se angajează să fie un afiliat al programului de marketing, acest proces are loc prin intermediul unui furnizor terț al programelor de marketing afiliate. Acest furnizor terț împărtășește informații de identificare personală privind afiliații cu ZoneAlarm. Aceste informații nu sunt vândute, împărtășite sau închiriate vreunei terțe părți, și sunt utilizate în scop intern, exclusiv pentru a gestiona și menține relațiile de parteneriat cu afiliații. Politica de confidențialitate ZoneAlarm reglementează informațiile colectate pe Element 5 și aceste informații vor fi utilizate în conformitate cu politica de confidențialitate ZoneAlarm.

Dacă Dvs. optați pentru recepționarea comunicărilor din partea noastră, vă vom contacta prin:

E-mail

Cu permisiunea Dvs., ZoneAlarm vă va expedia comunicări, inclusiv e-mailuri informative / buletine informative despre actualizări ale produselor, versiuni îmbunătățite ale produselor, produse și servicii noi. Aceste comunicări pot conține oferte speciale care vă pot interesa, și pot include anunțuri plătite ale terțelor părți. ZoneAlarm utilizează un furnizor terț în materia de tehnologii tip e-mail pentru expedierea e-mailurilor din numele ZoneAlarm, de pe serverele lor. Furnizorul nu colectează informații despre Dvs., ci colectează solicitări de dezabonare.

Oferte speciale

ZoneAlarm menține relații cu parteneri de afaceri, care oferă o serie de produse și servicii ale unor terțe părți. Cu permisiunea Dvs., ZoneAlarm vă va notifica despre ofertele speciale care pot conține link-uri către produsele și serviciile unor terțe părți.

Funcționalitatea Site-ului

Cookies

Cookie-urile persistente sunt mici fragmente de informații, pe care browserul Dvs. le stochează pe calculatorul Dvs., la solicitarea unui site Web pe care l-ați vizitat. Site-ul nostru nu utilizează cookies persistente. Pentru a finaliza tranzacțiile de pe Site-ul nostru, noi utilizăm cookie-uri de sesiune. Aceste cookie-uri de sesiune nu colectează informații despre Dvs., ci doar despre sesiunea Dvs. de utilizare a browser-ului și sunt distruse atunci când închideți browser-ul. Niciun fel de date nu sunt stocate pe computer.

Utilizarea cookie-urilor terțelor părți nu este prevăzută în Politica noastră de confidențialitate. Nu avem acces sau control asupra acestor cookie-uri.

Părțile terțe pot să plaseze și să citească cookie-uri în browser-ele Dvs., sau să utilizeze tehnologiile web pentru a colecta informații în timpul difuzării anunțurilor publicitare.

Clear Gifs (Web Beacons / Web Bugs)

Partenerul nostru în materie de publicitate - terță parte utilizează o tehnologie software numită Clear Gifs (de exemplu, Web Beacons / Web Bugs), care ne ajută să gestionăm mai bine conținutul de pe Site-ul nostru, informându-ne ce conținut anume este eficient. Clear Gifs sunt grafice mici, cu un identificator unic, ce funcționează asemeni cookie-urilor, și sunt folosite pentru a urmări activitățile online ale utilizatorilor Web. Spre deosebire de modulele cookie, care sunt stocate pe hard disk-ul unui utilizator, clear gifs sunt incluse invizibil pe paginile Web și sunt, aproximativ, de dimensiunea perioadei de la sfârșitul acestei fraze. Noi nu combinăm informațiile colectate de clear gifs cu datele personale ale clienților noștri.

Fișiere de logare

Noi (ZoneAlarm și / sau furnizorii noștri de servicii de analiză web) ducem evidența domeniilor de pe care accesați Site-ul și serviciile noastre pe Internet (World Wide Web) și putem înregistra, în scopuri statistice, adresele IP sau alte identificatoare. Facem acest lucru pentru a colecta informații demografice ample privind identificarea și analiza tendințelor și a rezultatelor eforturilor noastre de marketing, care să ne ajute la diagnosticarea problemelor cu serverele noastre, pentru a administra Site-ul și Serviciile, și pentru a analiza acțiunile utilizatorilor. Putem împărtăși periodic informații demografice colectate cu partenerii noștri de afaceri. Adresele IP și alte elemente de identificare nu sunt combinate cu datele de identificare personală.

Securitatea datelor Dvs.

Toate informațiile colectate pe Site sunt stocate și întreținute în locații sigure. În plus, securitatea internă prevede ca aceste informații să fie codate, cu acces restricționat, iar serverele noastre sunt păstrate într-un mediu securizat, blocat, care permite accesul doar persoanelor autorizate. Toți angajații ZoneAlarm și toți furnizorii de servicii externi, care pot procesa și / sau stoca datele despre clienți, sunt informați, în mod regulat, cu privire la politicile de confidențialitate și securitate ale companiei. Site-ul este testat în mod regulat în privința încălcărilor de securitate, pentru a ne asigura că toate informațiile colectate sunt protejate de orice vizionare neautorizată. Orice furnizor de servicii, care colaborează cu ZoneAlarm în bază de contract, și care primește, stochează sau procesează date personale, identificabile despre clienți, s-a angajat să respecte prevederile acestei politici de confidențialitate. Toate transmisiile de date personale identificabile despre clienți sunt codate și securizate.

Când introduceți informații importante (cum ar fi numărul cardului Dvs. de credit) în formularele noastre, codați transmisia informațiilor respective, utilizând tehnologia SSL (secure socket layer technology).

Dacă aveți întrebări legate de securitatea de pe Site-ul nostru, ne puteți scrie la privacy@zonealarm.com.

Rețineți, că această adresă de e-mail va respinge mesajele cu atașamente de orice fel.

Targetarea comportamentală / Re-targetare

Menținem relații de parteneriat cu o rețea publicitară – parte terță, în privința postării publicității pe Site-ul nostru Web sau pentru a gestiona publicitatea noastră pe alte site-uri. Partenerul nostru pe partea publicitară utilizează cookie-uri și tehnologii web beacons pentru a colecta informații inpersonale de identificare despre activitățile Dvs. pe acest Site și pe alte site-uri web, în scopul de a vă oferi publicitate targetată, conform intereselor Dvs. Dacă doriți ca aceste informații să nu fie utilizate pentru a vă prezenta anunțuri targetate, puteți să renunțați la această opțiune, printr-un click aici.

Rețineți, că refuzul Dvs. nu va bloca toată publicitatea. Veți continua să primiți anunțuri publicitare tematice.

Serviciile ZoneAlarm

În cadrul funcționării normale, produsele de securitate ZoneAlarm pot contacta servere operate de sau prin contract cu ZoneAlarm. Aceste comunicări au scopul de a furniza informații mai specifice despre amenințările la adresa securității, configurația sistemului și prezența sau proprietățile software-ului, precum și pentru a permite companiei ZoneAlarm să colecteze date, în scopul îmbunătățirii Serviciilor și produselor noastre.

În timpul interacțiunilor cu serviciile ZoneAlarm, nu sunt colectate informații de indentificare personală. Putem colecta date pentru a analiza modele geografice sau alte modele demografice, de asemenea, putem pune la dispoziția partenerilor aceste date. Astfel de colectări nu vor dezvălui informații de identificare personală a anumitor utilizatori.

Puteți renunța la această comunicare cu ZoneAlarm, în timpul procesului de instalare și înregistrare. Dacă renunțați, nicio informație nu va putea fi transmisă către ZoneAlarm; totuși, acest lucru poate afecta datele de consultanță, diagnostic sau alt tip de conținut care vă este oferit.

Link-uri către site-urile terțelor părți

Site-ul nostru include link-uri către alte site-uri web, ale căror practici de confidențialitate pot fi diferite de cele ale ZoneAlarm. Dacă aplicați, prin expedierea informațiilor personale către oricare dintre aceste site-uri, informațiile Dvs. se vor conforma respectivelor politici de confidențialitate. Vă recomandăm să citiți cu atenție politica de confidențialitate a oricărui site Web pe care îl vizitați.

Social Media Widgets

Site-ul nostru Web include funcțiile Social Media, cum ar fi butonul Facebook Like și Widgets, de exemplu, butonul „Distribuiți” sau mini-programe interactive, care rulează pe site-ul nostru. Aceste funcții pot colecta adresa Dvs. de IP, pagina pe care o vizitați pe site-ul nostru, și pot seta un modul cookie, pentru a permite funcției să funcționeze într-un mod corespunzător. Funcțiile Social Media și widget-urile sunt fie găzduite de către o terță parte, fie găzduite direct de către site-ul nostru. Interacțiunile Dvs. cu aceste funcții sunt reglementate de politica de confidențialitate a companiei care le furnizează.

Forumuri publice

Site-ul nostru Web oferă accesul la bloguri sau forumuri publice ale anumitor comunități. Trebuie să știți că orice informație pe care o furnizați pe aceste pagini poate fi citită, colectată și utilizată de alte persoane care le accesează. Pentru a solicita eliminarea informațiilor Dvs. de identificare personală din forumul nostru sau de pe blog, contactați-ne la adresa privacy@zonealarm.com. În unele cazuri, este posibil să nu putem elimina informațiile Dvs. de identificare personală, caz în care vă vom anunța, dacă nu putem face acest lucru și de ce.

Transferuri internaționale de date cu caracter personal

ZoneAlarm este o afacere globală. Clienții noștri, precum și operațiunile noastre, sunt răspândite în întreaga lume. Prin urmare, noi colectăm și transferăm date personale la nivel global. Aceasta înseamnă că putem transfera datele Dvs. personale către locații din afara țării Dvs.

În cazul în care vom transfera datele Dvs. personale în altă țară din afara SEE, ne vom asigura că acestea sunt protejate și transferate în conformitate cu cerințele legale. În ceea ce privește datele transferate în afara Europei, de exemplu, acest lucru se poate efectua într-unul din următoarele moduri:

• Țara căreia îi expediem datele trebuie să fie aprobată de Comisia Europeană, ca fiind o țară ce oferă un nivel sigur de protecție a datelor cu caracter personal (Israelul este o țară aprobată);

• Destinatarul trebuie să fi semnat un contract bazat pe "clauze contractuale standard" aprobate de Comisia Europeană, prin care se obligă să protejeze datele Dvs. personale;

• În cazul în care destinatarul se află în SUA, acesta trebuie să fie membru certificat al Scutului de Confidențialitate UE-SUA; sau

• În alte circumstanțe, în care legea nepermite să transferăm în alt mod datele Dvs. personale în afara Europei.

Puteți obține mai multe detalii cu privire la protecția acordată datelor Dvs. personale atunci când acestea sunt transferate în afara Europei (inclusiv o copie a clauzelor standard de protecție a datelor, pe care le-am încheiat cu destinatarii datelor Dvs. personale), contactând-ne într-una dintre modalitățile descrise în secțiunea intitulată „Întrebări și îngrijorări", de mai jos.

Cum vă protejăm informațiile

Dispunem de controale extinse pentru a menține securitatea sistemelor noastre informaționale și a informațiilor în sine. Fișierele clienților sunt protejate cu măsurile corespunzătoare de siguranță, în funcție de sensibilitatea informațiilor relevante. Controale specializate (cum ar fi accesul restricționat) sunt înregistrate pe sistemele noastre informaționale. Accesul fizic la zonele în care datele cu caracter personal sunt colectate, prelucrate sau stocate este limitat la angajații autorizați.

Drept o condiție de angajare, viitorii angajați ZoneAlarm trebuie să respecte toate legile și reglementările aplicabile, inclusiv în ceea ce privește legea privind protecția datelor. Accesul la datele personale sensibile este limitat la acei angajați, care au nevoie de acestea pentru a-și îndeplini responsabilitățile de muncă. Utilizarea neautorizată sau divulgarea informațiilor confidențiale ale clienților de către un angajat ZoneAlarm este interzisă și poate duce la aplicarea măsurilor disciplinare.

Când contactați un angajat al ZoneAlarm cu prrivire la fișierul Dvs., vi se pot solicita unele date personale. Acest tip de protecție este conceput pentru a vă asigura că numai Dvs. sau cineva autorizat de Dvs. Are acces la fișierul Dvs.

Cât timp păstrăm datele Dvs. personale

Perioada de păstrare a datelor Dvs. personale variază și depinde de următoarele criterii:

• Scopul pentru care utilizăm datele - ZoneAlarm va trebui să păstreze datele cât timp este necesar în respectivul scop; și

• Obligațiile legale - legile sau reglementările pot stabili o perioadă minimă pentru care trebuie să păstrăm datele Dvs. personale.

Drepturile Dvs.

În toate cazurile descrise mai sus, în care colectăm, utilizăm sau stocăm datele Dvs. personale, puteți beneficia de următoarele drepturi și, în cele mai multe cazuri, le puteți exercita gratuit. Aceste drepturi includ:

• dreptul de a obține informații privind prelucrarea datelor Dvs. personale și accesul la datele personale pe care le deținem despre Dvs.;

• dreptul de a vă retrage, în orice clipă, consimțământul Dvs. la prelucrarea datelor Dvs. personale. Vă rugăm să rețineți, totuși, că noi vom putea deține, în continuare, dreptul de a procesa datele Dvs. Personale, în cazul în care avem un alt motiv legitim pentru a face acest lucru. De exemplu, este posibil să fie necesar să păstrăm datele Dvs. personale pentru a respecta o obligație legală;

• în anumite circumstanțe, dreptul de a primi anumite date personale într-un format structurat, utilizat de obicei și care poate fi citit de pe un dispozitiv și/sau dreptul de a solicita transmiterea acestor date unei terțe părți, în cazul în care acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic. Rețineți că acest drept se aplică numai datelor personale pe care le-ați furnizat direct către ZoneAlarm;

• dreptul de a solicita rectificarea datelor Dvs. personale, în cazul în care acestea sunt inexacte sau incomplete;

• dreptul de a cere ștergerea datelor Dvs. personale, în anumite circumstanțe. Rețineți, că este posibil să existe circumstanțe în care ne cereți să ștergem datele Dvs. personale, dar noi suntem îndreptățiți legal să o păstrăm;

• dreptul de a solicita să restricționăm prelucrarea datelor Dvs. Personale, în anumite circumstanțe. Iarăși, pot exista circumstanțe în care ne cereți să restricționăm prelucrarea datelor Dvs. personale, dar noi suntem îndreptățiți legal să refuzăm această solicitare; și

• dreptul de a depune o plângere la autoritatea competentă de reglementare a protecției datelor, în cazul în care considerați că vreunul dintre drepturile Dvs. a fost încălcat de către noi.

Vă puteți exercita drepturile, contactând-ne prin utilizarea detaliilor enumerate în secțiunea intitulată „Întrebări și îngrijorări", de mai jos.

Reprezentant desemnat

Reprezentantul desemnat al ZoneAlarm poate fi contactat prin utilizarea următoarelor informații de contact:

STATELE UNITE

Zone Labs, L.L.C.

959 Skyway Road, Suite 300

San Carlos, CA 94070

privacy_support@zonealarm.com

UE

Zone Labs, L.L.C.

Zeppelinstraße 1,

85399

Hallbergmoos,

Germania.

privacy_support@zonealarm.com

Întrebări și îngrijorări

Dacă aveți întrebări sau îngrijorări legate de modul în care datele Dvs. personale sunt gestionate de către ZoneAlarm sau întrebări privind această politică de confidențialitate, vă rugăm să contactați ofițerul nostru, responsabil pentru protecția datelor cu caracter personal, prin utilizarea următoarelor date de contact:

Zone Labs, L.L.C.

959 Skyway Road, Suite 300

San Carlos, CA 94070

privacy_support@zonealarm.com

De obicei, reușim să rezolvăm prompt și eficient întrebările sau îngrijorările privind confidențialitatea. Dacă nu sunteți mulțumit(ă) de răspunsul pe care îl primiți de la ofițerul nostru, responsabil pentru protecția datelor personale, puteți redirecționa preocupările Dvs. autorității de reglementare în materie de confidențialitate, în jurisdicția căreia vă aflați. La cerere, ofițerul PrivacyAlarm vă va furniza informațiile de contact ale autorității de reglementare.

Corectarea / actualizarea informațiilor cu caracter personal

Sunteți liber(ă) să actualizați sau să ștergeți, în orice moment, inexactitățile din informațiile Dvs., direct prinintermediul Site-ului nostru. La solicitarea Dvs., ZoneAlarm va modifica informațiile; putem solicita o dovadă a identității Dvs., înainte de a face acest lucru. Odată ce informațiile Dvs. nu vor fi utilizate niciodată fără consimțământul Dvs. explicit, nu putem actualiza adresa de e-mail la care vă abonați, pentru a primi comunicările ZoneAlarm, la solicitarea Dvs. Dacă doriți să actualizați adresa de e-mail la care primiți comunicările din partea ZoneAlarm, vedeți secțiunea următoare („Actualizarea / Anularea abonamentului la adresa Dvs. de e-mail") prezentată mai jos. Vom răspunde solicitării Dvs. de acces, în termen de 30 de zile.

Pentru a modifica informațiile sau pentru a solicita modificarea acestora, utilizați una dintre următoarele opțiuni:

• Autorizați-vă pe http://www.zonealarm.com/myaccount/

• Expediați un e-mail la adresa privacy@zonealarm.com

Rețineți, că această adresă de e-mail va respinge mesajele cu atașamente de orice fel.

• Prin poștă:

Attn: Contact de confidențialitate

Check Point Software Technologies, Inc

959 Skyway Road, Suite 300

San Carlos, CA 94070, SUA

Vom păstra informațiile Dvs. atâta timp cât contul Dvs. este activ, sau este necesar pentru a vă oferi servicii. Dacă doriți să anulați contul sau să solicitați să nu mai utilizăm informațiile Dvs. în scopul oferirii serviciilor, contactați-ne la adresa atprivacy@zonealarm.com. Vom păstra și vom utiliza informațiile Dvs. necesare pentru a ne conforma obligațiilor legale, pentru a clarifica conflictele și pentru a ne pune în aplicare acordurile.

Actualizarea / anularea abonamentului la adresa Dvs. de e-mail

În momentul în care solicităm informațiile, utilizatorii noștri au posibilitatea de a renunța la utilizarea informațiilor lor în scopuri care nu au legătură directă cu Site-ul nostru.

Dacă doriți să actualizați adresa de e-mail, pentru a primi comunicațiile din partea ZoneAlarm la o nouă adresă, vă rugăm, întâi de toate, să anulați abonamentul la adresa de e-mail veche și apoi să furnizați noua adresă de e-mail,introducând-o în secțiunea „Modificări de înregistrare" din secțiunea „Informații de înregistrare" din câmpul „Informații despre produs" – „Prezentare generală" a produsului Dvs. marca ZoneAlarm. Prin aceasta,se va actualiza adresa de e-mail din sistemul de comunicații cu utilizatorii.

Utilizatorii, care nu mai doresc să primească comunicările noastre, pot renunța la recepționarea acestora în următoarele moduri:

• printr-un click pe link-ul de dezabonare din partea de jos a e-mailului,

• Prin debifarea opțiunii „Informați-mă despre actualizări importante și știri" din secțiunea „Modificări de înregistrare" din câmpul „Informații despre produs" – „Prezentare generală" din produsul marca ZoneAlarm,

• Prin poștă:

Attn: Dezabonare

Check Point Software Technologies, Inc

959 Skyway Road, Suite 300

San Carlos, CA 94070