Câștigă cu moldcell money! Achită rata lunară a creditului, participă la Tombolă și primești banii înapoi!

Cum ar fi să ți se întoarcă banii achitați pentru rata lunară la credit? Cu moldcell money e posibil! Doar până pe 20 noiembrie, achită rata lunară la credit cu portofelul tău mobil, participă la Tombolă și fii printre norocoșii câștigători care vor primi 100% cashback din ceea ce au achitat.
 

Cum participi la promoție și ce ai de făcut?

Știm că ești utilizator activ al portofelului mobil, vezi condițiile de participare la Tombolă pentru a-ți spori șansele de câștig:

•Identificare parțială sau completă cu succes în moldcel money
•Suma spre achitare cuprinsă între 500 lei – 5000 lei
•Credit primit la una din următoarele companii de creditare: Iute Credit, Easy Credit, Sebo sau Microinvest
•Promoția se desfășoară în perioada 20 octombrie – 20 noiembrie


Ce câștigi cu moldcell money?

Vor fi selectați 3 câștigători, care vor primi 100% cashback din rata lunară achitată pentru credit. Suma maximă returnată este de 5000 lei per câștigător și va fi alocată în portofelul de bonus în aplicația moldcell money. Extragerea va avea loc pe 23 noiembrie, prin intermediul platformei random.org.

Iar cu fiecare achitare de cel puțin 500 lei către oricare dintre companiile de creditare menționate, șansele să devii unul dintre câștigătorii promoției sunt și mai mari. Pentru detalii suplimentare, vezi Regulamentul de Participare aici.
Despre moldcell money

Portofelul mobil - moldcell money este disponibil atât pentru abonații Moldcell, cât și pentru utilizatorii altor rețele. Noul serviciu oferă o multitudine de posibilități financiare, de la transferuri bănești către orice număr mobil, la plăți servicii comunale, credite, taxe de stat, fără a avea nevoie de cash.

În plus, abonații Moldcell beneficiază de posibilitatea de a achita cu numărul Moldcell, cum ar fi biletul în transportul public în Chișinău și Bălți, Moldpresa sau bilet la cinema - Cineplex, din contul soldului numărului mobil.

Contul moldcell money poate fi ușor suplinit online sau în orice magazin Moldcell. Aplicația poate fi instalată din App Store și Google Play.


Profită acum de toate posibilitățile portofelului mobil! Pentru mai multe despre moldcell money, accesează aici.