Love is...mega reduceri la telefoane și gadgeturi sau super ofertă la portare, doar la Moldcell

Dragostea plutește în aer, ca și ofertele avantajoase! În februarie, beneficiază de mega reduceri și ofertă la portare pentru amândoi, doar la Moldcell. Alege cadoul potrivit pentru EL sau EA dintr-o gamă bogată de telefoane, gadgeturi smart și accesorii de la branduri de top. Sau răsfățați-vă cu giga-reducere în tandem, la portare.

Love is...să uimești cu cadoul, iar noi cu REDUCERI în magazine și online

Alege cadoul la Moldcell și oferă-l cu multă dragoste la pachet. Telefoane, laptopuri, gadgeturi smart, de la ceasuri inteligente, căști fără fir, boxe portabile, produse pentru gameri, roboți de aspirare, purificator de aer... Plus, adaugă accesoriile care îți adaugă un suflu nou. Toate, cu mega reduceri de până la 3000 lei.

Găsește cele mai cool produse marca Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi – în magazinele noastre sau pe eshop.moldcell.md.

Love is…să portați împreună și să primiți giga-REDUCERE la telefoane sau gadgeturi noi

Când faceți lucrurile în comun, dragostea vă aduce mai multe beneficii. Portați împreună la Moldcell, alegeți unul din Abonamentele avantajoase cu minute și trafic internet din plin și noi vă bucurăm cu o reducere atrăgătoare de 7000 lei, potrivită pentru un telefon sau gadget nou la Moldcell.

Te așteptăm în magazine sau online, pe eshop.moldcell.md să comanzi tot ce vrei. Alege, iar livrarea e pe seama noastră. Grăbește-te, ofertă valabilă doar până pe 25 februarie.