În premieră pentru Moldova,
Moldcell lansează e-Contract

În premieră pentru piața telecomunicațiilor din Moldova, compania Moldcell lansează e-Contract, soluție inovativă prietenoasă cu mediul și simplă pentru client. e-Contract reprezintă versiunea ECO a contractului semnat pe hârtie, înlocuind consumul acesteia. În așa fel se economisește timp, e super simplu de utilizat și cu mare grijă față de mediu.

Olga Pavlic, Director Inovare Business SMART: “Încă o premieră digitală de la Moldcell! Alături de alte inovații digitale lansate în premieră pentru țara noastră, precum e-Abonament, e-SIM, M-DOC, acum lansăm e-Contract. Tehnologia care nu folosește hârtie, doar inovație digitală.”

La conectare sau migrare,
în orice magazin Moldcell Center,
online sau la livrare, Abonatul
are posibilitatea să semneze contractul
de Abonament simplu și rapid.

Găsește cel mai apropiat magazin

 

 

Abonatul semnează pe un dispozitiv electronic, iar contractul este expediat imediat la adresa de e-mail indicată de către Abonat, fără a tipări contractul.

Irina Strajescu, Director Executiv al Fundației Moldcell: „Prin toate inovațiile digitale lansate de către compania Moldcell din 2020 până acum, contribuim la promovarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă ale ONU și anume nr.12 – Consum și Producție Responsabile și nr. 13 – Acțiune asupra Climei.”

***

Compania Moldcell este prima companie care a lansat tehnologia e-SIM în Moldova, iar acum, exclusiv la Moldcell, clienții beneficiază de soluția e-Contract. Reușitele digitale Moldcell sunt orientate către facilitarea accesului la diferite servicii, protejarea mediului și ținerea pasului cu tendințele de inovare globale.