Moldcell se alătură campaniei naționale pentru optimizarea consumului de energie electrică

Compania Moldcell adoptă măsuri de aprovizionare sustenabilă cu energie. În toate magazinele Moldcell, sistemul de iluminat va fi deconectat după finalizarea programului de lucru, ceea ce va permite reducerea consumului de energie electrică în cadrul magazinelor cu circa 20%.

Energy Saving Project, lansat în anul 2017, reprezintă un proiect de schimbare a lămpilor cu incandenscență pe corpuri electrice de iluminat de tip LED în cadrul sediilor aflate în gestiunea companiei, ceea ce a permis reducerea consumului de energie electrică al sistemului de iluminat cu circa 40% și este un prim pas în obiectivul de reducere a consumului de energie electrică la scară mai mare.

În acest fel, acțiunile noastre de responsabilitate corporativă evidențiază strategia noastră orientată către Consum și Protecție Responsabilă – un angajament asumat prin semnarea Memorandumului de Susținere a Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă ONU.

Fiind o prioritate pentru noi, aplicăm eficiența energetică nu doar în companie și rețeaua de magazine, dar și acasă, prin îndemnul transmis angajaților noștri.

Moldcell încurajează și alte companii să optimizeze consumul de energie electrică. Îmreună putem crea un viitor mai durabil!