În atenţia abonaţilor Moldcell!

Compania Moldcell atenţionează despre noi scheme de escrocherie realizate prin intermediul telefonului mobil de către terţe părţi, care nu au legătură cu Moldcell. 

Vă atragem atenţia asupra mecanismului  unei scheme de escrocherie recente realizate prin mesaje scrise sau apel telefonic.

Abonatul primeşte un apel telefonic de la un număr străin /SMS de la un număr străin prin intermediul cărora este informat că, în urma unei campanii organizate de către  alte părţi terţe, a fost premiat cu o sumă bănească şi un anumit cadou, iar pentru detalii, fiind invitat să contacteze un număr stăin. Pentru a intra in posesia premiului dat, este rugat să se apropie la sediul persoanei terţe sau să  efectueze un transfer de o anumită sumă de bani prin  intermediul Western Union.

În realitate aceste tentative sunt efectuate de persoane neautorizate şi urmăresc obţinerea unor câştiguri ilicite.

Vă rugăm să fiţi prudenţi şi să nu răspundeţi solicitărilor de a efectua plata urgentă a unor sume de bani pentru a intra în posesia unor premii câştigate în urma aşa - ziselor campanii organizate de terţe părţi. Pentru orice tentativă de fraudă, Vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail fraude@moldcell.md, să apelaţi la Serviciul Clientelă Moldcell la 444 (de pe mobil) sau 444 444 (de pe fix).

Vă  mulţumim pentru că faceţi parte din familia Moldcell!