Şi tu poţi câştiga la Cupa mondială de fotbal FIFA

O lume întreagă e în aşteptare şi o lume întreagă şi-a ales deja favoriţii. Fă şi tu parte la marele eveniment! Până pe 11 iulie 2010, doar cu Moldcell ai ocazia să simţi cât se poate de intens momentele despre care se va vorbi încă mult timp înainte.

Concurs SMS
Acesta îţi oferă ocazia să câştigi o mulţime de premii de la Moldcell, printre care televizor LCD, climatizor performant, ramă foto digitală şi multe alte premii frumoase. Pentru a începe participarea în concurs expediază un SMS cu textul FIFA la numărul 4060. După înregistrare, vei începe să primeşti întrebări cu versiuni de răspuns. Pentru a răspunde, expediază numărul variantei corecte. În cazul în care răspunzi corect, pe contul tău se vor adăuga puncte, în caz contrar, numărul lor rămâne acelaşi şi primeşti următoarea întrebare. Preţul unui SMS expediat la 4060 este egal cu 2,50 lei (TVA inclus).

Ultimele ştiri  
Pentru a te abona la ştirile Cupei mondiale de fotbal FIFA, expediază un SMS fără text la numărul 4065. Acest lucru îţi garantează primirea rapidă a datelor despre meciuri, scoruri, jucători şi altele. Noutatea şi mai bună este că nu vei fi taxat per fiecare  noutate primită, ci doar pentru tot abonamentul, care costă numai 30 lei. Iar dacă decizi să dezactivezi opţiunea, e destul să expediezi un mesaj cu textul STOP la numărul 4001 (tarif standard).

Concurs pe facesmoldova.com
Dacă eşti utilizator al reţelelor sociale şi, desigur, ai şi un profil de facesmoldova.com ai şansa să devii câştigătorul unul telefon mobil performant Nokia sau chiar BlackBerry şi a mai multor pachete de servicii pentru ca să poţi comunica cu prietenii tăi nu doar în lumea virtuală, dar şi reală.

Dă şi tu un gol la oficiul mobil AERO
Dacă nu poţi merge în Africa de Sud, noi te invităm în scuarul Parcului Central la distracţie (intrarea spre Aleea Clasicilor). Te aşteptăm în oficiul mobil amenajat ca un teren de fotbal ca să dai un gol şi să te simţi şi tu vedetă de fotbal de nivel internaţional. 

Regulamentul şi lista câştigătorilor din concursul SMS pot fi accesate pe www.kaifon.md.

O nouă zi creează noi performanţe.