Din 28 aprilie Moldcell s-a schimbat pentru tine.

Acum beneficiezi de mai multe opţiuni adiţionale la toate planurile tarifare şi utilizezi servicii adaptate după necesitatea ta. Ca să fie mai simplu pentru tine, iată care sunt cele mai importante schimbări pe scurt.

Alocard şi YOYO devin planul tarifar Cartelă Moldcell. În afară de serviciile şi tarifele existente, am creat şi alte opţiuni care să-ţi facă comunicare mai eficientă şi accesibilă. Alege de ce ai anume tu nevoie - un tarif unic pentru apeluri naţionale indiferent de direcţie, mai multă comunicare cu persoanele dragi sau comunicare extrem de avantajoasă cu toată reţeaua Moldcell. Oricare alegere ai face, te bucuri de Duminicile gratuite Moldcell, de un tarif regional econom, de un tarif redus de 2 ori cu 5 numere dragi şi 500 de minute şi 500 SMS la un super preţ.

Fantasy devine Abonament Moldcell. Cu acest plan tarifar poţi alege între Abonament Flexibil cu o taxă lunară de 10,80 lei şi să achiţi exact atât, cate servicii utilizezi sau să alegi Abonament Minute incluse cu  servicii incluse de la 20 minute şi până la 20 ore şi cu o taxă lunară corespunzătoare.  Toate opţiunile de plan tarifar Abonament îţi oferă şi o serie de avantaje importante. Printre acestea se numără – convorbiri gratuite cu persoana iubită cu serviciul Număr drag, tarife de 2 ori reduse la apelarea a 5 numere preferate, posibilitatea de a vorbi chiar dacă ai 0 lei în cont datorită opţiunii creditare şi Cont personal online, unde poţi vizualiza şi gestiona contul tău de pe internet.

Noutatea bună pentru toţi abonaţii indiferent de planul tarifar este că de acum înainte cartelele de reîncărcare sunt unice şi au nominal de 20, 50, 100, 200 şi 400 de lei. Iar pentru cartela de reîncărcare de 400 de lei vei primi o reducere de 20 de minute pentru convorbiri cu toată reţeaua Moldcell.

De asemenea, pentru comoditatea ta, acum nu mai este nevoie să ţii minte multe coduri pentru activarea serviciilor din telefon. Codurile USSD noi sunt:

  • *444# - Vizualizarea sumei disponibile, a bonusurilor şi schimbarea lor pe servicii
  • *222# - Vizualizarea listei de numere preferate, activarea serviciilor şi pachetelor de servicii şi
  • *555# - Servicii informative şi de divertisment

Bine ai venit în noua lume a comunicării!