Cel mai de succes pachet cu plata în avans devine cea mai bună opţiune oferită pe piaţa telefoniei mobile din Moldova.

Din 1 iulie cu Fantasy îţi permiţi mai mult din secundă în secundă!

Pachetul cu plată în avans Fantasy lansat de compania MOLDCELL pe 7 aprilie 2004 constituie o istorie de succes pe piaţa telefoniei mobile din Moldova. Bucurându-se practic din ziua apariţiei sale de popularitate şi apreciere din partea abonaţilor Moldcell, Fantasy obţine în 2005 premiul “Debutul anului” pentru cea mai frumoasă lansare în cadrul concursului national Marca Anului, organizat de către Camera de Comerţ şi Industrie a RM.

Pachetul Fantasy a reuşit în scurt timp să ocupe poziţia de lider printre abonamentele cu plată în avans, menţinând traiectoria popularităţii sale pană în prezent.
Fantasy continuă să fie singurul pachet cu plată în avans din Moldova care oferă maximum confort şi libertate abonaţilor datorită sistemului său flexibil şi inteligent de tarifare. Conform acestui sistem preţul convorbirilor oscilează în dependenţă de durata apelurilor naţionale efectuate – cu cât abonatul vorbeşte mai mult, cu atât preţul unui minut de convorbiri devine mai mic! Unicitatea Fantasy rezidă şi în faptul că, nu conţine minute incluse, ceea ce permite abonaţilor să comunice lunar atâtea minute de câte au nevoie, plătind doar pentru minutele utilizate!

Din 1 iulie 2007 pachetul Fantasy din cel mai de succes pachet cu plata în avans devine cea mai bună opţiune de comunicare pe piaţa de telefonie mobilă: păstrându-şi filosofia de tarifare, Fantasy oferă şi mai multă libertate de comunicare:
Acum, abonaţii pachetului Fantasy işi pot permite şi mai mult din secundă în secundă:

1. Tarifarea convorbirilor naţionale devine la secundă!
2. Abonamentul lunar devine de trei ori mai ieftin, constituind – 10,80 lei;
3. Tarifarea convorbirilor naţionale devine şi mai avantajoasă:
Minute Tarif, MDL (incl. TVA)
0 – 10 min. 1.88
11 – 100 min. 1.35
101 – 800 min. 0.78
801 – 1600 min. 0.25
1601 – mai multe min. 0.90
4. SMS naţional la tarif redus – 0.67 lei; (identic celui de la Alocard)
5. SMS internaţional la tarif redus –1.34 lei;
6. Serviciul Multi SMS - la tarife şi mai avantajoase:

MultiSMS 20 – 11.00 lei;
MultiSMS 30 – 14.00 lei;
MultiSMS 50 – 17.00 lei
MultiSMS 100 – 33.00 lei;
*Toate preţurile indicate includ TVA

De asemenea, clienţii Fantasy beneficiază de programul de fidelitate “Fiecare client contează”, în cadrul căruia clieţii primesc lunar minute gratuite drept bonus pentru timpul aflat în reţea. Astfel, în perioada decembrie 2006 - iunie 2007 (inclusive), clienţii au beneficiat de 5,744,590 minute gratuite ceea ce echivalează cu 11 ani de comunicare gratuită!

Fantasy, devenind mai avantajos, îşi păstrează filosofia tarifării, oferind valorile mult-apreciate de către abonaţii săi:
Libertatea de a te bucura de confort...
Libertatea de a cuceri noi posibilităţi tehnologice...
Libertatea de a fi flexibil...
Libertatea de a avea propriul stil...
Fără limite… Fără compromisuri...