Concurs SMS “Mergem la B’ESTFEST”

Eşti entuziasmat de vară, dar nu ştii ce vei face cu tot acest timp liber? Rezolvăm noi această problemă în locul tău. Moldcell împreună cu MuzTV Moldova anunţă: “Călătoria Anului continuă!”. Facem pauză de la Premia MuzTV şi începem selectarea pentru următoarea călătorie, tot atât de grandioasă…

În perioada 1 – 18 iunie 2009 participă la concursul SMS „Mergem la B’ESTFEST” şi câştigă una din cele 10 invitaţii pentru 2 persoane la un festival extraordinar cu statutul de Yourope, o asociaţie a celor mai importante festivaluri europene. 

Pentru a începe participarea la concurs, expediază un SMS cu textul MuzTV1 (pentru limba română) sau MuzTV 2 (pentru limba rusă) la numarul 3006. În scurt timp vei începe să primeşti întrebări cu variante de răspunsuri. Pentru a răspunde, vei expedia numărul variantei corecte la 3006. Ulterior, vei primi următoarea întrebare şi numărul de puncte pe care le-ai acumulat până acum. În cazul în care răspunzi corect, numărul de puncte creşte, în caz contrar, acesta rămâne acelaşi. Adică, chiar dacă răspunzi incorect la întrebare, numărul de puncte nu scade şi poti continua concursul, pentru a acumula mai mult şi a-ţi mări şansele de a pleca la B’ESTFEST, Bucureşti, România.

Câştigă primii 10 participanţi cu cel mai mare număr de puncte acumulate. Rezultatele vor fi anunţate pe 19 iunie 2009.

Preţul pentru un SMS expediat la 3006 constituie 2,50 lei. Concursul este valabil pentru toţi abonaţii Moldcell. Detalii, regulament şi rezultate le găseşti pe www.muztv.md sau www.kaifon.md. 

Mergem la B’ESTFEST?