Serviciu de monitorizare online. Camera video ZTE MF58

Copii, faceţi cunoştinţă cu noua voastră dădacă!

Serviciul de monitorizare online se bucură de mare popularitate în lume, fiind utilizat de clienţi atât pentru a urmări ce le fac copiii la grădiniţe sau acasă, precum şi în interes de serviciu, plasând camera de monitorizare în oficiu, la şedinţe etc. 

Acesta se realizează prin camera ZTE MF58, un dispozitiv cu funcţiile unei camere video, graţie căreia se poate monitoriza/supraveghea locaţia dorită de pe ecranul telefonului mobil, în regim online. Dispozitivul wireless 3G are un diametru de doar 10 cm şi greutatea de 263 grame. Aparent, acesta seamana cu o cască cosmică, motiv datorită căruia se potriveşte oricărui design interior. ZTE MF58 are un modul GSM incorporat (număr de telefon), care poate fi accesat prin apel video de pe orice telefon 3G.  

Dispozitivul funcţionează în baza reţelei 3G, având cartelă SIM incorporată care permite transmiterea automată a semnalului video şi audio prin intermediul unui simplu apel video. Direcţia de filmare a acestui dispozitiv poate fi controlată direct de pe telefonul mobil, utilizând tastele acestuia. ZTE MF58 are capacitatea de a transmite imaginea şi în regim nocturn (datorită sistemului infraroşu), de a salva semnalul video pe o cartela de memorie şi de a apropia sau îndeparta imaginea.

Ofertă promoţională!

În funcţie de numărul persoanelor cu acces direct al cameră, diferă şi posibilităţile de conectare şi utilizare a serviciului respectiv. În ambele cazuri, preţul camerei ZTE MF58 este de numai 1500 lei şi se oferă împreună cu o conectare gratuită la pachetul Fantasy!!! 

Număr de utilizatori Minute pentru apel video incluse Taxa lunară
1 utilizator 100 minute 150 lei
2 utilizatori 70 minute per utilizator 100 lei per utilizator


La procurarea camerei şi activarea serviciului de monitorizare online în perioada promoţiei, clienţii vor semna o anexă suplimentară la abonament, în care se va specifica numărul de utilizatori. Nu este posibilă dezactivarea plăţii lunare obligatorii timp de un an de la activare. În cazul rezilierii înainte de expirarea termenului respectiv, clientul va achita o penalitate.

Important

Promoţia este valabilă pentru toţi clienţii Moldcell. Procurarea camerelor de monitorizare online ZTE MF58 se realizează exclusiv la reprezentaneţele Moldcell de pe următoarele adrese: 
Chişinău - str. Arborilor 21 (Shopping MallDova), str. A. Russo 28/1, str. M. Sadoveanu 46/2, str. A. Puşkin 28/1, str. Vieru 11, str. Kiev 11/1
Balţi - str. Independenţei 39
Cricova - str. Chişinău 95
Comrat - str. Pobedî 56
Căuşeni - str. Eminescu Q24
Orhei - str. V. Lupu 21/15
Rezina - str. Sciuseva 2/1