Economiseşte cu Moldcellshop.md!

Magazinul online Moldcellshop.md are noutăţi bune pentru tine. Pentru că îţi place comoditatea şi preţurile avantajoase, acum ai şi mai multe motive să faci cumpărături prin Internet graţie acestui magazin.

Astfel, doar abonaţii Moldcell vor avea posibilitatea de a procura orice telefon la preţul indicat cu conectare (acesta fiind cel mai avantajos) şi nu la preţ standard. Aceasta posibilitate este valabilă pentru persoane fizice care utilizează planul tarifar Abonament Moldcell până pe 31 august 2010.

Moldcellshop.md funcţionează în baza aceloraşi principii ca şi magazinele fizice, doar că oferă un grad mai mare de mobilitate şi libertate. Datorită acestui magazin online aveţi posibilitatea să faceţi comparaţie între modelele de telefoane care Vă plac, să rezervaţi un telefon, să Vă consultaţi în regim online sau la telefon cu un specialist şi să achitaţi serviciile de care beneficiaţi prin modalitatea pe care o alegeţi tot Dvs. - în numerar, prin virament, în credit sau prin carduri bancare.

Pentru a primi consultaţii, a comanda sau procura produse, accesaţi Moldcellshop.md. Să aveţi cumpărături plăcute!