Ezetop – reîncărcarea contului la mii de kilometri de casă

Întotdeauna pot interveni situaţii când necesitătea de a reîncărca contul este primordială, iar tu nu ai posibilitatea să o faci dintr-un motiv sau altul. Noi reducem numărul acestor neplăceri la minim prin lansarea unui serviciu unic şi simplu în utilizare – EZETOP. Pentru ca datorită Ezetop nu mai este nevoie să mergi la bancă, să complezi formulare sau să aştepţi efectuarea transferului, ci suplineşti un cont printr-un singur click! 
Ezetop este o reţea internaţională activă în peste 27 ţări din toata lumea (inclusiv Marea Britanie, SUA, Canada/>/>) care, înafară de posibilitatea reîncărcării prin terminalele de plată dedicate, oferă un sistem internet valabil în toata lumea. Oricine se poate înregistra pe site şi, ulterior, realiza operaţiuni de suplinire a contului aflându-se oriunde în lume. Adresa pentru efectuarea transferurilor online este www.ezetop.com

Serviciul Ezetop este valabil pentru toti abonaţii Moldcell, persoane fizice. Suma maximă care poate fi adăugată prin această modalitate constituie 5000 lei pe zi, pentru fiecare număr.