Internet mobil de la Moldcell – noi beneficii!

Vă place să fiţi permanent la curent cu ultimele informaţii. Vă place să ţineţi legătura cu lumea oriunde Vă aflaţi şi să puteţi fi oricând găsit de prieteni, familie şi partenerii de afaceri…

Dar apar situaţii când necesitatea comunicării prin internet nu a fost prevăzută şi sunteţi nevoit să găsiţi o soluţie urgentă. Iar ca să nu Vă complicaţi prea mult Vă oferim chiar noi cea mai convenabilă soluţie!

Acum puteţi dedica o zi întreagă Internet-ului! Pentru aceasta, procuraţi pachetul cu 500 MB trafic Internet inclus valabil o zi pentru un preţ simbolic de numai 10 lei. Aşa că puteţi naviga liber pe diverse site-uri informative şi de divertisment, descărca imagini şi melodii pentru a da viaţă telefonului Dvs. şi multe altele.

Opţiunea este valabilă în meniul MultiOption şi poate fi procurată ori de câte ori doriţi, indiferent de planul Dvs. tarifar.

Mai mult decât atât, condiţiile de activare a serviciilor MMI şi MMS au fost simplificate astfel încât mediul online să Vă fie şi mai aproape. Detalii - aici.

Fiţi mobil cu Moldcell! O nouă lume a comunicării!