Luptătorii susţinuţi de Moldcell au cucerit Europa!

Sportivii moldoveni susţinuţi de compania Moldcell pentru participarea la Campionatul European de Seniori la MixedMartialArts (MMA) au cucerit cele mai importante trofee ale competiției, desfăşurate în oraşul Bruxelles, Belgia. 
 
Deşi au avut o concurenţă acerbă, sportivii Pavel Pocatilov, Dumitru Capmari şi Grigore Panfil au reuşit să adjudece primele trei poziţii în clasament  în diferite categorii de greutate. Pavel Pocatilov, care a evoluat la categoria 84 kg şi a obţinut medalia de aur, a fost desemnat astfel campion european în acest gen de sport.  La categoria de 77 kg, Dumitru Capmari s-a învrednicit  de medalia de bronz, iar colegul sau de echipă,  Grigore Panfil, a luat bronzul la Grapplingîn aceeaşi categorie.

Despre succesul remarcabil obţinut la Campionatul European, sportivii moldoveni au vorbit în cadrul unei conferinţe de presă. Aceştia au răspuns la întrebările jurnaliştilor şi au împărtăşit impresiile cu care au revenit din Belgia. Antrenorul lotului naţional de arte marţiale, Ion Gheorghiu, a declarat că rezultatele obținute la Campionatul European, se datorează  antrenamentelor în sala de luptă şi voinței de a învinge. Acesta a urat succes discipolilor săi la campionatele din viitor şi a mulțumit companiei Moldcell pentru susţinerea lotului naţional de arte marţiale.

În cadrul Campionatului European de arte marţiale din Belgia au participat circa 300 de sportivi din 21 de ţări. Compania Moldcell felicită luptătorii moldoveni pentru performanţele obţinute şi speră că investițiile în sportivii noştri ne-au făcut să fim mîndri de locul pe care îl are R. Moldova în artele marţiale europene.

Pînă în prezent Moldcell a susţinut peste 370 de proiecte şi a investit mai mult de $ 2 mln. în domeniul de responsabilitate social corporativă. Moldcell oferă asistenţă în diverse domenii de activitate pentru dezvoltarea durabilă a R. Moldova – cultură, educaţie, sănătate, sport, IT, etc.