Moldcell are un nou recordman!

Deşi vacanţa de vară a început demult, abonaţii noştri, chiar şi la odihnă, continuă să ne uimească cu noi recorduri. Luna trecută, nici chiar frontierele de stat nu au reprezentat un obstacol pentru noul nostru câştigător, acesta reuşind să expedieze peste 300 mesaje SMS din Roaming, stabilind astfel, recordul lunii iunie.

Rodion Gavriloi este numele recordmanului nostru care reuşeşte, deja a doua oară, să ne demonstreze cât de ambiţios este şi dornic de a câştiga. În octombrie 2011, Rodion a câştigat deja un premiu în cadrul acestui proiect pentru consumul a peste 95 GB de trafic Internet mobil. „Sunt foarte fericit! Această victorie este de 2 ori mai plăcută pentru mine, pentru că acum, ca şi atunci, în octombrie, eu mi-am dorit să câştig, am utilizat serviciile Moldcell zi şi noapte, timp de 1 lună, şi am devenit recordman!”, a declarat Rodion.

Cele 305 mesaje SMS expediate din Roaming i-au adus lui Rodion un premiu binemeritat – smarthphoneul modern HTC Wildfire S. Şi dacă tu vrei să devii, ca şi Rodion, unul dintre cei mai activi abonaţi Moldcell, încearcă-ţi puterile în iulie! Pentru aceasta, apelează cât mai des Numerele preferate în decursul acestei luni şi vei avea şansa să câştigi. În calcul se ia durata apelurilor de ieşire la tarif standard, inclusiv minutele din pachetele de servicii, din prima zi a lunii, ora 00:00 şi până în ultima zi, ora 23:59. Dacă reuşeşti să devii recordman, vei fi contactat, în cel mai scurt timp, de către un reprezentant Moldcell ca să-ţi ridici premiul. Succes!

Ne vedem pe paginile Cărţii recordurilor Moldcell.