Moldcell are un nou recordman!

Cartea de recorduri Moldcell s-a mărit cu încă o pagină. Luna august încununează frumoasa perioadă a verii cu un nou record stabilit de către unul dintre abonaţii noştri, care a efectuat cele mai multe apeluri internaţionale (de ieşire).

În luna august, telefonul Samsung Galaxy I5800 a fost acordat Dianei Ciorici din Chişinău, care s-a remarcat prin utilizarea a 6619,47 minute, echivalente cu 110,32 ore de apeluri internaţionale spre Grecia.

Diana a fost invitată la Moldcell Cafe, unde s-a prezentat împreună cu iubitul ei, pe care l-a sunat de-a lungul lunii august în Grecia. Diana fost premiată cu binemeritatul telefon şi a împărtăşit cu noi trăirile sale: „În luna august l-am sunat ca de obicei pe iubitul meu în Grecia prin opţiunea „Destinaţia preferată”. Eu urmăresc constant promoţiile şi ofertele Moldcell, pentru că sunt foarte avantajoase. Nu am depus un efort intenţionat ca să consum cele mai multe minute internaţionale şi totuşi am câştigat! Sunt foarte fericită că am un telefon nou.”

Amintim că înregistrarea recordurilor Moldcell continuă! Pentru luna septembrie, lansăm recordul celui mai activ utilizator al serviciului „Mesaje informative”. În calcul se iau toate mesajele recepţionate, începând cu prima zi a lunii, ora 00:00 şi până în ultima zi, ora 23:59. Participă activ şi câştigă un telefon Samsung Galaxy I5800!

Mult succes!
Ne vedem pe paginile Cărţii de recorduri Moldcell.

 
Locul filmărilor “Moldcell Café”, str. Tighina, 55