Moldcell este lider în atragerea clienţilor noi

Compania Moldcell al doilea an consecutiv înregistrează cel mai mare număr de clienţi noi conectaţi la reţea. Conform datelor recente despre evoluţia acestui segment de piaţă publicate de către Agenţia Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI) - în perioada ianuarie – iunie 2011, Moldcell din nou deţine întâietate.
Dacă la finele anului trecut operatorul sărbătorea conectarea la reţea a celui de-al milionulea abonat, la mijlocul anului curent, Moldcell are deja peste 1 mil. 112 mii utilizatori, mărindu-şi cota de piaţă la 33,6%. Vânzările au crescut şi ele - cu 11,8%,  iar acoperirea reţelei GSM a operatorului constituia la finele lunii iunie curent peste 97% din teritoriul şi populaţia ţării. De asemenea, este de remarcat faptul că dintre cei trei furnizori de reţele mobile 3G care au conectat la reţelele sale circa 23,3 mii de abonaţi noi la serviciile de Internet mobil, cei mai mulţi abonaţi noi – 14 mii – a conectat la reţeaua sa compania Moldcell.

Chiril Gaburici, director general Moldcell: „Este al doilea an consecutiv în care compania Moldcell, dintre toţi operatorii de telefonie mobilă din ţară, continuă să înregistreze cele mai mari progrese atât la capitolul număr de utilizatori noi conectaţi la reţea, cât şi la cifra de afaceri. Am atins rezultate foarte bune datorită unei strategii corecte, precum şi a tarifelor şi soluţiilor de comunicare care corespund cerinţelor pieţei. Specialiştii Moldcell în permanenţă studiază piaţa pentru a oferi soluţiile de comunicare necesare clienţilor noştri care merită să beneficieze de tot ce este mai nou şi calitativ din domeniu. La momentul actual, prin intermediul întregii reţele de distribuţie, oferim şi cel mai larg spectru de telefoane mobile, smarthphone-uri şi gadgeturi care asigură o comunicare mobilă sigură şi calitativă. Mulţumim clienţilor noştri pentru loialitatea şi încrederea pe care o manifestă faţă de noi.”    

În primul semestru al anului curent, Moldcell a lansat 45 servicii noi, 9 produse şi 27 campanii  dintre care cele mai populare sunt Cartea recordurilor Moldcell, Aici Moldcell, Melomania, promoţiile oficiului mobil Moldcell Aero ş.a. În aceeaşi perioadă, abonaţii Moldcell au schimbat peste 50 milioane puncte de loialitate pe cadouri şi servicii ale operatorului!

Acţionarul majoritar al Moldcell, compania suedezo-finlandeză TeliaSonera, este lider în domeniul telecomunicaţiilor pe pieţele din ţările scandinave, Baltice şi Eurasia. TeliaSonera este una dintre companiile care a contribuit la invenţia  telefoniei  mobile, numărând în prezent 160 de milioane abonaţi în 20 de ţări (date la sf. iunie 2011), printre aceştia aflându-se inclusiv clienţii Moldcell. Fiind primul grup din lume care a lansat comercial serviciile 4G în decembrie 2009 la Stockholm, în luna mai curent Moldcell a prezentat în regim de testare beneficiile tehnologiei 4G şi public a anunţat că este gata să lanseze aceste servicii şi în Republica Moldova odată cu primirea licenţei 4G. Având în calitate de acţionar o companie europeană de renume mondial, Moldcell beneficiază permanent de transfer intelectual, experienţă, standarde şi investiţii care o fac puternică financiar şi modernă ca viziune.   

În perioada ianuarie – iunie 2011, rata de penetrare a serviciilor de telefonie mobilă, raportată la o sută de locuitori ai republicii, s-a majorat cu 4,1 puncte procentuale şi a atins pragul de 92,9%.

De ce Moldcell este operatorul Dvs.?

Pentru că:

  • a revoluţionat şi diversificat piaţa de telecomunicaţii din Moldova. Odată cu venirea sa în Moldova a transformat telefonia mobilă dintr-un lux într-o comunicare accesibilă, simplă şi confortabilă;
  • a adus în Moldova 14 tehnologii moderne şi zeci de servicii populare printre ele SMS, MMS, Internet mobil şi 3,5 G ş.a.
  • a demonstrat că este gata să lanseze comercial tehnologia de ultimă generaţie – 4G;
  • compania a investit circa 2 miliarde lei în infrastructura ţării;
  • operatorul a obţinut Certificatului de calitate ISO 9001:2000 şi 9001:2008 ce demonstrează la nivel internaţional angajamentul operatorului faţă de calitate şi satisfacţia clientului;
  • are stabilite relaţii de Roaming cu 281 parteneri din 147 destinaţii, inclusiv 180 reţele GPRS roaming în 91 destinaţii şi 103 reţele CAMEL în 61 destinaţii.
  • este o companie care a susţinut peste 350 de proiecte sociale, educaţionale, legate de domeniul sănătăţii, adresate copiilor şi tinerilor, fiind o companie model de responsabilitate corporativă ş.a.