Ai noşti fac voluntariat

Avem o bucurie în familie, pe care vrem să o împărtăşim cu tine. Credem că e ceva frumos şi, poate, cineva ne va urma exemplul. Pentru că ai noştri au suflet mare şi ani buni îşi dedică timpul şi o părticică din suflet oamenilor nevoiaşi, pe 8 decembrie 2013, în cadrul celei de-a 11 ediţii a Festivalului Voluntarilor, noi, echipa Moldcell, am fost premiaţi ca cea mai activă companie ce a desfăşurat acţiuni de voluntariat pe parcursului anului 2013.

Ne bucurăm nespus de mult că iniţiativa internă a companiei, pe care nu am făcut-o publică până acum, şi-a atins ţinta, şi anume, a ajuns de folos copiilor, bătrânilor şi diverselor comunităţi pe care le-am sprijinit în 2013. Un motiv în plus de mândrie pentru cei 61 angajaţi Moldcell, antrenaţi în 23 activităţi sociale în 2013, a fost că ediţia festivalului din acest an a premiat, pentru prima dată, o companie antrenată în activităţi de voluntariat.

Festivalul Voluntarilor este organizat anual, în preajma Zilei internaţionale a voluntarilor, de către Ministerul Tineretului şi Sportului, ONG Serviciu pentru pace şi Primăria mun. Chişinău, Direcţia Generală Educaţie, Tineret şi Sport.

Îţi mulţumim pentru gânduri bune!