iPad mini pentru cel mai atent spectator al showului Moldova are talent!

Preselecţiile Moldova are talent s-au încheiat şi a venit cel mai potrivit moment de a oferi primul cadou celui mai atent spectator Moldova are talent!

Dacă îţi mai aminteşti, pe 17 octombrie, te-am provocat la un concurs inedit: de la urmări atent emisiile Moldova are talent în fiecare vineri şi de a expedia prin SMS la numărul 787 000 00 cuvântul-cheie ce apare pe ecran în timpul showului. În cadrul acestui concurs, oferim 2 cadouri – un iPad mini la finalul preselecţiilor şi un iPhone 5 – la sfârşitul semifinalelor.

În urma preselecţiei aleatorii, fericitul deţinător al iPad mini deja a fost determinat! Acesta este Ganganu Dumitru, cu numărul 79XXX403, care ne-a vizitat azi pentru a-şi ridica premiul. Felicitări, Dumitru!

Tu încă mai ai şansa de a câştiga un iPhone 5 la sfârşitul semifinalelor! Urmăreşte emisiile LIVE în fiecare vineri, fii atent la cuvântul-cheie ce apare pe ecran şi expediază-l la numărul 787 000 00. Mai multe SMSuri expediate – mai multe şanse de câştig. Toate mesajele expediate se tarifează standard. Succes!