De sărbători, îţi readucem cel mai avantajos abonament!

Cele mai importante sărbători din an sunt tot mai aproape! Şi pentru ca aşteptarea să fie cât mai scurtă posibil, noi îţi propunem la vorbeşti NELIMITAT cu toată Moldova, la orice oră şi în orice zi, timp de 1 an, la doar 160 lei lunar! Pentru că de sărbători toate visele se îndeplinesc, noi readucem pe piaţă abonamentul preferat al abonaţilor Moldcell – NELIMITAT 160.

Dacă eşti abonat nou:

  • beneficiezi de ofertă imediat ce te conectezi la reţea.

Dacă eşti abonat existent:

  • poţi activa opţiunea adiţional abonamentului pe care deja îl utilizezi, formând *222*7#ok. În acest caz, vei achita plata lunară de 160 lei suplimentar abonamentului lunar existent.

Şi dacă tot e perioada cadourilor, îţi amintim că mai avem şi alte surprize pentru toţi ai noştri:

  • şansa să câştigi un BMW seria 3 sau câte 10 000 lei zilnic pe contul numărului tău Moldcell în Tombola Moldcell. Pentru a te înregistra în Tombolă, activează opţiunea de 20 MB pe zi la tariful de doar 1 leu zilnic, expediind un SMS cu orice conţinut (în afara cifrelor 1 şi 2) la numărul scurt 2014.
  • Internet nelimitat şi gratuit toată noaptea (de la 20:00 la 8:00). Pentru a beneficia de ofertă, activează un pachet Internet de 1 GB, 2,5 GB sau 5 GB. Activare – *222*2*2*1#ok
  • reduceri de până la -50% la cumpărături şi servicii, direct pe telefon, graţie programului de reduceri Mclub! Detalii pe www.moldcell.md/mclub

Oferta este disponibilă până la 31 ianuarie 2014, valabilă pentru persoane fizice, la tariful de 160 lei lunar şi se va prelungi lunar pentru abonaţii noi din momentul activării numărului sau la fiecare 30 zile pentru abonaţii existenţi, care au activat oferta adiţional abonamentului existent. La expirarea ofertei, abonaţii noi vor reveni la condiţiile standard ale planului tarifar Fantasy, cu plata lunară de 25 lei, iar abonaţii existenţi cu oferta activată adiţional abonamentului utilizat, vor reveni la condiţiile planului tarifar iniţial. Pe perioada promoției minutele de loialitate nu vor fi alocate. Abonaţii existenţi nu pot migra la oferta „Nelimitat 160”.

Detalii - aici.