Ai noștri și-au luat BMWurile acasă!

Astăzi, 14 ianuarie, într-o atmosferă extraordinară, de sărbătoare, marilor învingătorii ai Tombolei Moldcell le-au fost înmânate cheile de la elegantele BMWuri, seria 3. Întreaga echipă Moldcell a ținut să felicite abonații norocoși care s-au ales cu impresionante premii „pe patru roți” și care s-au dovedit a fi două frumoase doamne.

Învingătoarele, Galina Barbacari și Cristina Valuța au avut ocazia nu doar să-și vadă premiile pentru prima oară, dar să și simtă confortul BMWurilor, la volanul cărora au făcut un tur de onoare în jurul sediului Moldcell. Focurile de artificii lansate în cinstea învingătoarelor au completat atmosfera de sărbătoare, făcând cu adevărat feerică ziua în care abonatele Moldcell și-au primit premiile.

Prezent și el la ceremonia de premiere, domnul Leonid, eroul spoturilor video realizate de Moldcell a adresat un mesaj emoționant celor două învingătoare, felicitându-le pentru încrederea pe care au avut-o în șansa lor.

La sfârșitul ceremoniei, premiantele au avut ocazia să se fotografieze alături de BMWuri cu rudele și prietenii care au venit să le susțină și să se bucure împreună cu ele.

Amintim că, în cadrul Tombolei, am oferit un BMW seria 3 unui abonat Moldcell şi celălalt – unui abonat portat. Chiar dacă marele premii și-au găsit stăpânii, mai ai timp să câştigi 10 000 lei pe cont, pentru orice servicii. Tombola Moldcell continuă până pe 31 ianuarie 2014. Trimite SMS cu orice conţinut (în afara cifrelor 1 şi 2) la numărul 2014.

Devino și Tu învingător cu Moldcell!