Alături de toți Ai noștri schimbăm lucrurile în bine

La Marșul Vieții, abonații, prietenii și partenerii Moldcell se vor aduna pentru a da speranță și ajutor copiilor grav bolnavi din Moldova, beneficiari ai Asociației Obștești ”Salvați viața”.

Pe 7 iunie, ora 17:00, te așteptăm împreună cu familia şi prietenii în parcul Valea Morilor. Ne vom bucura de o seară frumoasă în aer liber, cu activități și surprize pentru toată lumea și vom arăta că împreună suntem o forță.

Moldcell și Asociația Obștească ”Salvați viața” organizează Marșul Vieții al doilea an consecutiv. La ediția din 2013, datorită implicării întregii comunități Moldcell am reușit să colectăm într-o singură seară peste 100 000 de lei, bani din care am procurat echipament pentru secțiile pediatrice ale Institutului Oncologic.

Credem că în acest an putem face mai mult pentru copiii ce au nevoie de tratament urgent și costisitor. E vorba de micuți cu vicii cardiace, boli oncologice sau congenitale, dizabilități ce-i limitează și le frâng visurile. Acești copii știu prea multe despre suferință și merită o șansă la viață. Mai mult, ei au nevoie să știe că nu sunt singuri, că există mulți oameni care-i susțin și îi consideră învingători.

Dacă eşti abonat Moldcell, poţi să contribui chiar acum. În perioada 7 mai – 7 iunie 2014, trimite un SMS la numărul 0445 şi donează 20 lei per SMS pentru campania Marșul Vieții.