Cele mai avantajoase tarife la apeluri internaţionale şi în Roaming

Fie că suni des peste hotare sau planifici o vacanţă în afara ţării – acum ai cea mai bună ofertă, cu cele mai avantajoase tarife la apeluri internaţionale şi în Roaming. Tot ce trebuie să faci, este să alegi oferta care ţi se potriveşte:

Apeluri internaţionale la doar 2 lei per minut în orice ţară a lumii
Pentru activare:

  • trimite un SMS gratuit, cu orice conţinut la 2233 şi
  • activează opţiunea specială pe 30 zile (la Abonament) sau pe 15 zile (la Cartelă).
    Tarif - 10 lei, TVA inclus

Oferta este valabilă până la 31 ianuarie 2014. Odată activată, opţiunea se va prelungi automat pentru perioada următoare (ultima prelungire fiind posibilă pe 31 ianuarie 2014). Apelurile prin telefonia IP şi satelit se tarifează în mod standard. Pentru dezactivare, expediază un SMS cu cifra 9 la 5678 (gratuit). Utilizatorii nou-conectaţi la abonament Lumea mea 70, nu pot beneficia de oferta dată. Prioritatea în utilizarea ofertelor se va stabili în modul următor: 1. Pachete cu minute internaţionale incluse, 2. Oferta „2 lei/min cu toată lumea”, 3. Destinaţia preferată.

Tarife Roaming speciale la apeluri şi Internet în ţările Europei şi CSI
Ia cu tine numărul Moldcell, oriunde mergi! Pentru că acum poţi vorbi liber, indiferent de operatorul selectat:

Servicii Tarife
Apel de intrare 5 lei/min
Apel de ieşire 5 lei/min
Trafic Internet 20 lei/MB*

*disponibil în cadrul ofertei doar la Abonament Moldcell

Activare – prin apel la numărul scurt 533
Tarif – 10 lei pe 30 zile

Oferta este valabilă până la 31 ianuarie 2014. Abonaţii Cartelă Moldcell vor putea beneficia de oferta dată doar în țările în care este disponibil serviciul Roaming (Camel) și numai pentru apeluri, cu excepţia serviciului Internet. Oferta nu este valabilă în cazul apelurilor prin satelit. Prioritatea în utilizarea ofertelor se va stabili în modul următor: 1. Pachete Roaming cu servicii incluse, 2. Oferta 5 lei/min în Roaming, 3. Vacanţă în Roaming, 4. Destinaţia preferată.