Concurs „Melomania”! Ascultă muzică şi câştigă premii.

Dacă eşti pasionat de muzică, cunoşti foarte bine hiturile şi interpreții acestora şi ai dorinţa de a-ţi testa cunoştinţele în materie, atunci concursul „Melomania” e conceput special pentru tine! Lansat în exclusivitate pentru abonaţii Moldcell, „Melomania” îţi oferă multă distracţie şi posibilitatea de a câştiga un telefon modern special pentru melomani. Începe chiar azi!

Pentru a participa la concurs e suficient să ai o memorie bună şi dorinţă de a câştiga. Sună la numărul scurt 8800 (tarif – 5 lei/min) şi ascultă fragmentul de melodie difuzat. După aceasta, răspunde la întrebarea: „Cine interpretează această melodie?” alegând una din 4 opţiuni propuse. Pentru fiecare răspuns corect vei primi câte 5 puncte. Acumulează cât mai multe puncte şi vei avea mai mari şanse de câştig. Poţi continua concursul oricând doreşti. Din moment ce apelul la 8800 va fi întrerupt, la următoarea apelare vei continua concursul cu punctajul deja acumulat.

Fii printre primii 10 participanţi care au acumulat cel mai mare număr de puncte pe toată durata de desfăşurare a concursului şi fii premiat cu un smartphone Nokia 5230 Xpress Music. Mai multe puncte, mai mari şanse de câştig!

Perioada de desfăşurare a concursului este 24 februarie - 17 martie 2011. Îţi urăm succes!