De Crăciun ai reduceri până la -3 000 lei la smartphone-uri 4G performante

Peste 20 de modele de la producătorii de top, fără obligațiuni contractuale.

Dacă ai o familie mare să treci pe lista de cadouri, ofertele avantajoase sau reducerile de Crăciun sunt mai binevenite ca oricând. Fii tu Moș Crăciun pentru familia ta, bucură-i pe cei dragi cu daruri frumoase. Și ca să fii sigur că nu vei da greș – alege să oferi în dar smartphone-uri performante. Vino cu lista în orice magazin Moldcell, unde ai o colecție de modele pe toate gusturile de la Samsung, LG, HTC, Lenovo, disponibile acum cu reducere până la 40%, fără obligațiuni contractuale.

Din clasa dispozitivelor Premium găsești aici Samsung Galaxy S6 edge și Galaxy S6 edge Plus, care rămân actuale grație designului său remarcabil cu ecran curbat și tehnologiei performante, vin acum cu reducere de 2 000 lei și, respectiv 2 600 lei, în limita stocului disponibil.

Lista modelelor Samsung continuă cu dispozitive din seria A (2015)Samsung Galaxy A7, A5 și A3, și seria J (2015), cu până la 2300 lei reducere. Sunt alegerea perfectă pentru cei care pun valoare pe o performanță puternică, ecran mare și cameră capabilă să surprindă imagini clare și luminoase.  

Brandul HTC, prezent în colecția ofertelor de Crăciun cu modele din seria One și Desire, face diferența prin capacitatea de redare a sunetului peste așteptări. Cu orice model HTC, vei descoperi că mobilitatea sună mult mai bine. La fel este și oferta la cele 6 modele HTC prezentate, cu reduceri ajungând până la 2500 lei.

Protejază-ți smartphone-ul, conferă-i un stil original sau extinde-i posibilitățile cu accesorii de brand originale, prezente în magazinele Moldcell într-o varietate generoasă de categorii: huse, căști wireless, PowerBank-uri, garnituri Bluetooth, încărcătoare wireless. Celor pasionați de gadgeturi inteligente le dăm întâlnire tot aici, în magazinele Moldcell, unde găsești cea mai largă gamă de obiecte smart: brățări fitness, smartwatch-uri Samsung, Sony, Huawei, boxe Marshall, drone, hoverboard-uri și multe altele.  

Toate accesoriile și gadgeturile sunt disponibile cu reducere de 10% cu programul de loialitate Mclub.

Vino în magazinele Moldcell – locul unde poți alege cadouri frumoase și utile pentru întreaga familie.