Trimite SMS și câștigă un HTC One A9 sau 1000 lei

În perioada 22 noiembrie – 25 decembrie 2016 participă la prima ediție a SMS extragerii și câștigă 1000 lei în cont de luni până joi sau premiul mare, oferit săptămânal – smartphone-ul HTC One A9.

HTC One A9 face diferența prin tehnologii avansate și design din care merită să te inspiri. Telefonul are o carcasă metalică extrem de subţire, cu un finisaj elegant, memorie extrensibilă prin card SD şi protecţie completă Corning Gorilla Glass. Datorită stabilizării optice a imaginii (OIS) şi tehnologiei de focalizare asistată de laser, poţi face fotografii extrem de clare. În plus, HTC One A9 vine cu un ecran de 5'' de înaltă definiţie completă, 1080p şi caracteristici de economisire a energiei. Iar când vine vorba de sunet, brandul HTC este de neegalat: vei avea parte de cea mai bună calitate a sunetului de pe piaţă, datorită HTC BoomSoundTM, Dolby AudioTM Surround, şi unui amplificator nou-nouţ de mare putere.

Cum participi

Trimite un SMS (gratuit) fără conținut la numărul 1212 şi primești 20 MB trafic Internet, valabili 1 zi. În scurt timp vei primi un SMS cu un cod unic de participare la extragere. Păstrează-l pentru a putea primi premiul în cazul în care vei fi printre norocoșii câștigători.

Succes!

Pentru condițiile extragerii ia cunoștință cu Regulamentul aici.

Codurile câștigătoare aici