Expediază un SMS vocal!

Cu Moldcell, beneficiezi de un serviciu unic pe piaţa din Moldova, care îţi poate fi util zi de zi! SMS vocal este soluţia ideală atunci când nu ţi se răspunde la telefon, dar ai un mesaj important de transmis, mai cu seamă că prin acesta, vei putea reda toate emoţiile tale.

Expediază mesaje vocale, oricui doreşti, simplu!

Formează de pe telefonul tău mobil 808 şi numărul destinatarului, apoi urmează instrucţiunile meniului interactiv. După ce vei auzi semnalul sonor, dictează mesajul şi tastează butonul # (diez). Mesajul vocal poate avea o durată de până la 30 secunde. Imediat după înregistrarea acestuia, vei fi notificat privind reuşita operaţiunii şi apelul se va întrerupe.

În scurt timp după înregistrare, destinatarul mesajului tău va primi un SMS despre recepţionarea mesajului vocal. Pentru a-l audia, destinatarul va forma numărul 808, gratuit. În acest meniu, destinatarul va putea reasculta şi salva în telefon mesajele recepţionate. De asemenea, abonatul va avea posibilitatea să-ţi răspundă cu un mesaj vocal gratuit până la 21 mai 2012, doar dacă va selecta opţiunea „răspunde” din meniul, în care a audiat mesajul. După expirarea acestui termen, mesajul vocal de răspuns va fi tarifat la preţ standard, care constituie 1 leu per mesaj, TVA inclus. Pentru informaţii suplimentare, accesează situl www.emotion.md.