Extragere de premii „2011 premii pentru loialitate”

Pentru noi, echipa companiei Moldcell, fidelitatea şi încrederea clienţilor noştri este de nepreţuit! Faptul că eşti alături de noi, ne-a inspirat la implementarea celui mai avantajos program de loialitate prin care îţi punem în valoare calitatea de a fi client Moldcell şi îţi mulţumim că ne-ai ales ca operatorul tău de telefonie mobilă. 
 
Şi precum recunoştinţa noastră nu are limite, ne-am gândit că în afară de serviciile şi cadourile Moldcell pe care le poţi primi schimbând punctele de loialitate, acum îţi oferim posibilitatea să câştigi premii valoroase!

Participarea la extragere
Pentru a participa la extragerea de premii care va avea loc pe 19 aprilie 2011 e necesar:

  • Să expediezi un SMS fără text la numărul 2011 (tarif standard). Acest SMS semnifică faptul că schimbi 100 puncte de loialitate pe un cod de participare în extragere.
  • Să păstrezi mesajul cu codul din 6 cifre primit ca confirmare. Acest mesaj va fi prezentat la primirea premiului în caz de câştig.

Ca rezultat al înregistrării reuşite vei primi şi mesaj care îţi oferă posibilitatea unei conectări gratuite la Abonament Moldcell. Pentru a beneficia de aceasta, este necesar de vizitat orice Moldcell Center până pe 15 aprilie 2011 şi de prezentat SMS-ul care confirmă acest fapt.  

Premiile propuse
În funcţie de norocul tău şi de numărul de înregistrări, poţi câştiga unul sau mai multe dintre premiile enumerate mai jos:

  • 1 automobil BMW 318i
  • 10 laptopuri Acer 642
  • 10 tablete iPad 16 GB
  • 90 telefoane mobile Samsung i5800
  • 1900 pachete cu câte 100 minute în reţea (valabile 30 zile)

Schimbul de puncte de loialitate pe coduri de participare se realizează între 15 februarie – 15 aprilie 2011. Expedierea unui SMS la numărul scurt 2011 semnifică acordul abonatului de a participa la tombolă şi schimbarea a 100 puncte de loialitate pe 1 cod de participare la extragere. Numărul de participări este nelimitat. Înainte de expedierea mesajului la 2011, Moldcell îţi recomandă să verifici dacă dispui de suficiente puncte de loialitate şi resurse pentru expedierea SMS-ului.

loading...