Internet ca lumea pentru toată lumea!

Începe o nouă experienţă Internet! Pentru că acesta a devenit vital în viaţa modernă, pentru că ne dorim ca tu să ai acces permanent la Internet calitativ şi oferte avantajoase, pentru că am făcut îmbunătăţiri importante în acoperirea 3G şi am analizat preferinţele tale de utilizare a Internet, astăzi venim cu un produs nou – planul tarifar Internet ca lumea.

Internetul ca lumea înseamnă că vrem să ai posibilitatea să utilizezi Internetul exact cum, cât, unde şi pentru ce ai nevoie! Noi te ajutăm să alegi în funcţie de ceea ce utilizezi şi să economiseşti. Avem pachete diferite, pentru orice necesităţi. Pe lângă noul plan tarifar, noi am revizuit pachetele existente pentru telefoane şi smartphoneuri şi acum ai posibilitatea să alegi de la 20 MB şi până la 50 GB indiferent de planul tău tarifar!

Astfel, dacă eşti un utilizator modest şi utilizezi Internetul doar în scopuri informative sau email, ai nevoie de pachetul minim, de 1 GB. Dacă eşti însă un utilizator alintat, ia cel mai mare pachet care există în Moldova, cel de 50 GB şi navighează chiar 24/24!

Activează pachetul, care corespunde cel mai bine necesităţilor tale şi savurează Internetul de mare viteză.

  Pentru toată lumea Lume Lume, lume Pentru lume veselă Cât lumea
Recomandat pentru ... Email, navigare, reţele sociale + Ascultare şi descărcare muzică, aplicaţii + Jocuri online, vizionare clipuri video + Vizionare TV, descărcare filme + Descărcare orice fişiere
Trafic inclus 1 GB 5 GB 10 GB 25 GB 50 GB
Preţ 80 lei 100 lei 140 lei 240 lei 300 lei

Încă câteva posibilităţi pentru Internet ca lumea!

  • Un program de loialitate unic
  • Posibilitatea de a utiliza Internetul în credit primele 7 zile ale fiecărei luni
  • Un meniu USSD dedicat *888#ok unde poţi oricând migra la altă opţiune tarifară şi administra cu uşurinţă contul tău
  • Calculator trafic Internet, care te ajută să identifici care este pachetul potrivit necesităţilor tale

Abonaţii existenţi Internet Moldcell vor trece automat la noul pachet cu trafic identic sau la următorul pachet, mai mare, plata lunară menţinându-se aceeaşi.

Modem gratuit şi trafic Internet dublu

Odată cu lansarea planului tarifar Internet ca lumea, îţi oferim încă un motiv plăcut pentru a te conecta. Activează planul tarifar acum şi primeşte un modem gratuit şi de 2 ori mai mult trafic Internet!

Noi posibilităţi şi din telefon!

Zero Facebook

Graţie serviciului Zero Facebook, acum şi utilizatorii din Moldova pot naviga pe Facebook 24/24 gratuit.

Formează una din adresele eletronice 0.facebook.com sau zero.facebook.com sau o.facebook.com şi vei putea posta stări pe pagina ta,acorda like-uri, comenta postările altor utilizatori şi lăsa mesaje pe paginile prietenilor, la fel cum o faci de pe situl Facebook obişnuit.

Dacă accesezi Zero Facebook, vei avea acces gratuit la tot conţinutul text, iar dacă vei dori să vezi materiale foto sau video, vei fi tarifat standard. Utilizarea serviciului nu implică setări speciale, la prima accesare a sitului de pe telefonul mobil vei urma câţiva paşi standard de setare a acestuia.

Pachete Internet divertisment

Ca tu să-ţi poţi pretece timpul liber vesel, urmărind video online şi vorbind cu prietenii în reţelele sociale nelimitat de pe telefon, noi am creat 2 pachete speciale. Formează *222*2#ok şi activează pachetul dorit sau chiar pe ambele simultan şi urmăreşte cele mai populare clipuri sau comunică cu cei dragi online!

Pachete Situri disponibile Preţ Valabilitate
Reţele sociale Facebook, Odnoklassniki, Twitter, Vkontakte 30 lei 30 zile
Video online Youtube, Metacafe, Vimeo 60 lei 30 zile

Grăbeşte-te să activezi aceste pachete până la 20 mai 2012 şi noi ţi le oferim gratuit pentru 30 de zile!
La activarea pachetului „Reţele sociale” doar navigarea pe siturile de socializare enumerate este gratuită. În cazul accesării linkurilor ce duc spre alte situri, vei achita tariful standard pentru navigare web.

500 MB cadou

Mâine, de Ziua Moldcell, îţi oferim încă o surpriză! În afara concertului extraordinar şi a showului cu efecte speciale, care te aşteaptă în Piaţa Marii Adunări Naţionale, îţi oferim 500 MB Internet trafic cadou, pentru a împărtăşi online toate emoţiile şi impresiile, în direct, de sărbătoarea Moldcell! Traficul oferit cadou va fi valabil doar în ziua de 28 aprilie. Vino să sărbătorim împreună!

Felicitări anticipate cu cei 12 ani în care suntem împreună şi facem lucruri frumoase, lucruri făcute ca lumea.