Minut naţional = minut internațional pe fix și pe mobil.

Comunicarea, spre deosebire de țări, nu cunoaște granițe. Cu noua ofertă Moldcell îți aducem persoanele dragi sau prietenii, plecați peste hotare, și mai aproape. 

Cu Abonament Moldcell de la 150 lei la 300 lei suni internațional pe fix și pe mobil din minute naționale incluse la coeficient de 1:1. Și asta fără SIM adiționale, aplicații sau Internet.

Cum beneficiezi?

 

Pentru a converti 100 de minute naționale în internaționale, trimite un SMS cu orice text la 208 gratuit. 100 de minute naționale incluse în Abonamentul tău vor fi convertite în minute internaționale automat în fiecare lună, fără taxe adiționale.

Minutele internaționale vor fi valabile 30 zile și vor avea prioritate asupra minutelor internaționale la coeficient de 1:10 incluse în Abonamentul tău. Ele pot fi activate o dată pe lună și nu se vor transfera în luna următoare.

Oferta este valabilă pentru următoarele țări

din Europa: Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Elveția, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Italia, Letonia, Lituania, Luxembourg, Malta, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Spania, Slovacia, Slovenia, Suedia, Ungaria, Marea Britanie

și din lume: China, Israel

Dacă ești la Abonament 350 lei, avem o veste bună și pentru tine!

Toate cele 300 minute internaționale incluse în Abonamentul tău mai bun se vor converti și pot fi folosite după necesitate la următorul coeficient:

  • 1:1 pe fix și pe mobil pentru țările din lista de mai sus, plus Canada și SUA
  • 1:1 pe numerele fixe din Azerbaidjan, Republica Belarusă, Kazahstan, Turcia, Ucraina, Rusia
  • 1:10 pe fix și mobil pentru celelalte țări ale lumii

Celelalte beneficii ale Abonamentelor Moldcell de la 150 lei la 350 lei rămân neschimbate. Bucură-te de ele și în continuare.

Vezi toate avantajele la Abonament Moldcell aici.