Moldcell informează clienţii că trei reţele de primire a plăţilor electronice efectuează lucrări tehnice

Compania Moldcell aduce la cunoștință clienților săi că rețelele de primire a plăților electronice  IM "OSMP-M" S.R.L, SC "MMPS COM" SRL şi "NETTO PRO M" SRL, au anunțat despre efectuarea lucrărilor tehnice în rețelele pe care le administrează. Din acest motiv, operatorul recomandă abonaților să-şi suplinească conturile prin intermediul cartelelor de reîncărcare, la terminalele violete Moldcell (multifuncţionale) sau în punctele de vânzări autorizate Moldcell (Moldcell Centers, Moldcell shops). 

De asemenea, Moldcell declară în mod oficial că nu percepe taxă adițională în mărime de 4% la suplinirea conturilor prin terminalele de plată ale IM "OSMP-M" SRL şi SC " MMPS COM" SRL, precum informează eronat companiile menţionate. Taxa respectivă urmează să fie percepută de administratorii terminalelor de plată electronice pentru serviciile lor.

Moldcell își exprimă convingerea că situația dată este una temporară şi asigură clienţii săi că în activitate se conduce în primul rând de interesele şi așteptările abonaților săi şi va continua să-i bucure cu cele mai competitive produse şi servicii disponibile în Republica Moldova.