Moldova are talent. Să dăm startul celui mai popular show din lume!

Proiectul Got talent a ajuns şi în Moldova! Showul care a cucerit publicul din peste 45 ţări din toată lumea vine să descopere şi talentele din ţara noastră. Ce zici de o aşa provocare?

Moldcell şi Prime TV ţi-a pregătit premiul mare de 500 000 lei şi şansa unică de a participa la concertul de Revelion din Piaţa Marii Adunări Naţionale. Vino să ne arăţi cu ce eşti deosebit de ceilalţi, şi talentul tău te poate face câştigător!

Ai noștri sunt sportivi renumiți, campioni olimpici, interpreți de operă și intelectuali vestiți în întreaga lume. Dar și cei, care ziua sunt medici, studenți, profesori poate... iar după muncă devin acrobați, jongleri, dansatori și pictori, tot sunt talente, pe care merită să le cunoască lumea-ntreagă!

Dacă ești unul dintre ei, acum ai șansa să câștigi faima națională și marele premiu de tocmai 500 000 lei! Te aşteptăm la castingurile Moldova are talent, în oricare dintre cele 12 localităţi:

15 mai – Nisporeni
18 - 19 mai şi 20 - 21 mai – Bălţi
23 mai – Drochia
25 mai – Soroca
29 mai – Edineţ
1 iunie – Orhei
8 - 9 iunie – Cahul
16 iunie – Comrat
20 iunie – Ungheni
23 iunie – Hînceşti
26 iunie – Căuşeni
28 - 29 iunie – Chişinău

Nu uita să iei cu tine la preselecţie actul de identitate şi să ne laşi numărul tău Moldcell, la care vei fi contactat pentru a afla, ai trecut în finală sau nu.

Odată cu proiectul Moldova are talent, în localitatea ta va veni o adevărată sărbătoare, căci Moldcell îţi aduce oferte avantajoase, zone de distracţie pentru copii, tineri şi adulţi, zona jocurilor electronice şi a tehnologiilor moderne JoyTime, dar şi multe materiale de colecţie Moldova are talent! Mai multe detalii despre proiect, înregistrările prealabile şi preselecţiile adiţionale găseşti pe www.moldovaaretalent.md.

Vino să demonstrezi întregii ţări că ai noştri au talent!