Votează pentru pilotul preferat V1 Challenge!

De ziua noastră, am început dimineaţa în forţă, cu multă adrenalină, la cursele V1 Challenge Moldova! Şi dacă ai fost printre spectatori, cu siguranţă ai remarcat curajul celor, care au hotărât să-şi demonstreze măiestria în şofat, alături de piloţi renumiţi! Printre curajoşi a fost şi domnişoară, pe care o admirăm cu toţii! Felicitări!

În cadrul celor 2 preselecţii din Bălţi şi Chişinău, am selectat 30 participanţi curajoşi, dintre care doar 3 vor ajunge în cele 6 curse finale V1 Challenge Moldova, care vor începe din 2 iunie. Participanţii au fost selectaţi în baza unui interviu şi a testelor de pregătire fizică, stare psihologică şi slalom.

Votează pentru pilotul preferat, care crezi că merită să ajungă în finală. Pentru aceasta, expediază un SMS cu codul pilotului la numărul 1119 (5 lei). Vei putea urmări votingul în timp real, pe portalul Moldcell events.

Piloţii selectaţi în baza voturilor acumulate, cei 3 piloţi câştigători vor avea parte de antrenamente şi pregătiri speciale pentru cele 6 curse V1 Challenge Moldova din perioada iunie – octombrie 2013.

Codurile piloţilor + voturile acumulate le poţi vedea aici.