Moldcell Plugged IN

Concert Moldcell Plugged IN de lansare a noului album Gândul Mâței „Generația în blugi”

Ia-ți persoana iubită de mână, pune-ți blugii pe tine și vino cu prietenii să petreci o seară de neuitat, cu muzică bună și multă energie, de Dragobete la un concert live Plugged IN cu Gândul Mâței.

Legendara trupă, va concerta în premieră cu noul său album „Generația în blugi” cu sunet inconfundabil și neastâmpărat Gândul Mâței, dar cu o nouă atitudine, ochită pentru generația tânără, generația telefoanelor și a blugilor.

Blugii sunt peste tot, sunt amprenta secolului XXI, fiecare pereche își are personalitatea ei, reflectând viețile trăite în ei, formând o generație, generația noastră – cea în blugi!

În data de 21 februarie, ora 19:00 la teatrul Eugene Ionesco, bd. Grigore Vieru 11, hai și tu cu noi!

Poţi obţine bilet prin 2 modalităţi.

  1. Comandă o imagine cu Gândul Mâței prin SMS şi economiseşte. Pentru imagine şi bilet standard, expediază SMS la numărul 1113, pentru imagine şi bilet VIP – la numărul 1114.
  2. Cumpără un bilet la preţ normal la magazinele Moldcell: la Shopping MallDova, la Moldcell Cafe (str. Tighina, 55), pe str. Alecu Russo 2/2, bd. Decebal 139 sau bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt 126.
  Standard VIP*
Prin SMS 130 lei  330 lei 
La magazin 150 lei  350 lei 

*Locurile VIP sunt într-o zonă special amenajată cu mese de două persoane, cu cea mai bună vedere la scenă, o sticlă de băutură, canapé și fructe. 

Detalii la telefonul 078449944