Noi servicii informative pe bază de abonament prin SMS

Obţine rapid toate informaţiile de care ai nevoie! Compania Moldcell în parteneriat cu „Cuantic Prim” îţi oferă acces permanent la o mulţime de noutăţi curente şi sfaturi utile. Alege domeniul care te interesează, abonează-te şi primeşte informaţii şi/sau sfaturi practice la câteva subiecte populare.

Pentru abonare, expediază un SMS fără conţinut la numerele scurte atribuite. Tariful pentru acţiunea de abonare /dezabonare, precum şi  pentru fiecare mesaj primit este 2 lei. Vezi mai jos informaţia pusă la dispoziţie de fiecare serviciu şi periodicitatea cu care se oferă aceasta. 

Ştiri din trafic, numărul de acces - 7132
Conţinut - starea traficului rutier în raza municipiului Chișinău şi conţine informaţii despre ambuteiaje, semafoare defecte, intersecții cu trafic dificil, radare de viteză și amplasării posturilor de poliție rutieră.
Frecvenţa – mesajele se expediază zilnic, de 2 ori pe zi (dimineața și seara), zile lucrătoare.

Sfatul medicului, numărul de acces - 8404
Conţinut - sfaturi practice privind îmbunătățirea sistemului imunitar, măsuri de protecție și profilaxie pentru bolile sezoniere, metode netradiționale de tratament a bolilor sezoniere precum și sfaturi privind suplimentele naturale alimentare pentru îmbunătățirea stării de sănătate a organismului.
 Frecvenţa - zilnic, maximum un mesaj pe zi.

Noutăţile Ligii Campionilor şi ligii Europei, numărul de acces - 8414
Conţinut - scorurile meciurilor, știri despre echipele concurente, jucătorii lor precum și arbitrii ce mediază meciurile Ligii Campionilor şi Ligii Europei.
Frecvenţa - zilnic, maximum 5 SMS pe zi.

101 motive să te laşi de fumat, numărul de acces - 1719
Conţinut - sfaturi practice pentru diminuarea dependenței față de nicotină și informații privind dauna fumatului pentru organism.
Frecvenţa - zilnic, maximum un mesaj pe zi.

Anularea abonamentului are loc prin expedierea textului „STOP” prin SMS la numărul scurt al serviciului. Regulamentele serviciilor sunt disponibile pe www.quantiq.md.