Primăvara Moldcell îți aduce o tabletă și două smartphoneuri

Primăvara asta împărțim voie bună și cadouri de preț, că doar e „Primăvara Moldcell”. Punem la bătaie o tabletă și două smartphoneuri  de ultimă generație. Oricine are șanse de câștig, fiindcă tot ce trebuie să faci e să demonstrezi că știi cât mai multe despre compania Moldcell.

Iar dacă îți plac testele  - atunci e și mai simplu! Începând cu 10 aprilie 2014, te invităm să descarci imaginile și să participi automat în concursul SMS „Primăvara Moldcell” care îți poate aduce un premiu prețios, fără prea mult efort, în funcție de punctajul acumulat:

Locul 1 - Tabletă Samsung Galaxy Tab 3
Locul 2 - Smartphone Nokia Lumia 525
Locul 3 - Smartphone HTC Desire 200

Așadar, înregistrează-te  în concursul pe care-l poți juca oriunde și oricând. Ai nevoie doar de telefonul tău mobil. Expediază un SMS cu textul „RO” sau „RU” la numărul 505, răspunde la întrebări și acumulează cele mai multe puncte.  Nu există limite de timp în oferirea răspunsului: poţi în orice clipă să renunţi la participare, ignorând ultima întrebare primită şi să continui competiţia, expediind răspunsul la ultima întrebare, până pe 4 mai 2014.

Pentru fiecare răspuns corect primeşti 3 puncte, iar pentru unul incorect - 0 puncte. Ai un număr nelimitat de încercări să răspunzi corect la întrebare. Pentru a solicita un indiciu, expediază litera „H” la 505, iar pentru a trece la următoarea întrebare - cifra 0, la același număr.

Costul unui SMS expediat, inclusiv a celui de înregistrare, este de 3 lei, TVA inclus. Pentru informaţii suplimentare, accesează Regulamentul concursului aici.

Baftă!