Primăvara Ta - concursul SMS care te duce la munte

Primăvara aceasta mergi la munte! Începând cu 6 martie 2014 poți câștiga o călătorie în România fără prea mult efort. Și ca vacanța să fie de neuitat poți să mai inviți pe cineva. Ce trebuie să faci? Doar să răspunzi corect la întrebări ce vor aborda feminitatea și primăvara. E simplu!

Iar, dacă îți plac testele – atunci e și mai simplu! Te invităm să descarci imaginile și să participi automat în concursul SMS „Primăvara ta, care îți poate aduce un premiu prețios, fără prea mult efort, în funcție de punctajul acumulat:

Locul 1 – o călătorie pentru două persoane la munte în România
Locul 2 – un certificat valoric pentru produse Berghoff
Locul 3 – un certificat valoric de la Kliuchnikof
Locul 4 – un certificat valoric de la Uniflora

Așadar, înregistrează-te în concursul pe care-l poți juca oriunde și oricând. Ai nevoie doar de telefonul tău mobil. Expediază un SMS cu textul „RO” sau „RU” la numărul 505, răspunde la întrebări și acumulează cele mai multe puncte. Nu există limite de timp în oferirea răspunsului: poţi în orice clipă să renunţi la participare, ignorând ultima întrebare primită şi să continui competiţia, expediind răspunsul la ultima întrebare, până la 4 aprilie 2014.

Pentru fiecare răspuns corect primeşti 3 puncte, iar pentru unul incorect - 0 puncte. Ai un număr nelimitat de încercări să răspunzi corect la întrebare. Pentru a solicita un indiciu, expediază litera „H” la 505, iar pentru a trece la următoarea întrebare - cifra 0, la același număr.

Costul unui SMS expediat, inclusiv a celui de înregistrare, este de 3 lei, TVA inclus. Pentru informaţii suplimentare, accesează Regulamentul concursului aici.

Succes!