Rezultatele extragerii „2011 premii pentru loialitate”

Astăzi,19  aprilie, a avut loc extragerea electronică a celor 2011 premii din cadrul campaniei „2011 premii pentru loialitate”. În perioada 15 februarie – 15 aprilie 2011, clienţii Moldcell au avut posibilitatea de a participa în campanie expediind un SMS fără text la numărul 2011 (tarif standard). Prin acest SMS clienţii schimbau 100 puncte de loialitate pe un cod de participare în extragere.

Campania s-a bucurat de un interes sporit şi o participare activă din partea abonaţilor Moldcell care au schimbat circa 7 milioane de puncte de loialitate pe codurile de participare la extragere.
Extragerea electronică a avut loc astăzi, la Moldcell Cafe orele 12:00, în prezenţa unei comisii de validare compusă din persoane publice şi un notar. Pentru extragere a fost utilizat programul licenţiat Moldcell Drawing Seria PC nr. 349/2929 din 02 martie 2011.

Moldcell mulţumeşte membrii comisiei care au asigurat transparenţa şi corectitudinea extragerii:
Vlad Bercu – Jurnalist, redactor-şef portal www.24h.md
Marina Pinzaru – Munteanu – reporter TV7
Viorel Mardare – Regizor, jurnalist şi blogger
Vitalie Dani – Interpret de muzică uşoară
Mircea Grecu – Abonat Moldcell 

Membrii comisiei au fost cei care au apăsat pe rând butonul de start al selectării electronice aleatorii. Clientul Moldcell, Mircea Grecu, a dat start extragerii codurilor pentru a identifica câştigătorii celor 10 laptopuri puse la bătaie.

    

Afişăm mai jos  lista codurilor câştigătoare:


Toţi câştigătorii vor fi informaţi despre premiul obţinut prin intermediul unui mesaj transmis la numărul de telefon câştigător sau prin intermediul unui apel telefonic conform condiţiilor Regulamentului. Termenul de prezentare pentru recepţionarea premiilor este de 10 zle din momentul publicării rezultatelor.

Felicitări celor ce şi-au regăsit codul de participare printre cele câştigătoare. Vă multumim pentru încredere şi loialitate!