Samsung Galaxy S4 - elegant, rapid, deştept...

Cu Samsung Galaxy S4 viața e mai bogată, mai simplă și mai distractivă. Fiecare funcție a acestui smartphone fost concepută ca să-ţi ușureze viața de zi cu zi. Chiar mai mult, acesta îţi monitorizează sănătatea și starea de bine.

Samsung Galaxy S4 aduce oamenii împreună atunci când sunt departe şi voi puteţi împărtăşi cu prietenii muzică, jocuri şi fişiere la distanţă.

Cu Samsung Galaxy poţi face câteva lucruri simultan: suni, răspunzi la telefon, vizualizezi și răsfoieşti prin emailuri sau setezi funcțiile video fără a atinge telefonul. Acesta e util, de asemenea, şi în timpul tău liber: conectează telefonul la sistemul Home Entertainment, iar el îţi va sugera programe TV în funcție de ce preferințele tale.

Samsung Galaxy S4 știe ce faci și se mișcă intuitiv odată cu tine – de fiecare dată când priveşti în altă parte decât la ecran, Samsung Galaxy S4 are grijă să oprească video-ul pentru ca tu să nu pierzi ceva important. Mai mult, Smart Pause reîncepe video-ul din clipa unde ai rămas, atunci când priveşti din nou spre ecran.

Samsung Galaxy S4 va fi disponibil în curând la Moldcell.